Güncellemeler
+1 yıl
Sadece kimseye güvenemiyorum hayallerim konusunda özellikle ailem haricinde. Bırak okumayı diyenler şu anda hayatımın her yerini çekemiyor. Ben kız olarak da iyiyim yemek haricinde onu da öğreneceğim. Ben o günleri unutmadım ama aklıma gelince otomatik ağlıyordum. Ben düştükten sonra bana bir toprak atanlar en yakınlarımdı o yüzden insanlar ne der diye yaşamayı da bıraktım sadece Allah için yaşıyorum çünkü o çukurdan çıkaran ve imkanlarımı düzelten sadece oydu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doğru kişiyle karşılaşmamışsın demek ki henüz. Hem seni neden dış görünüşüne göre yargılasınlar ki neyin var
Yani gördüklerinde ilk odak dış görünüş oluyor kimse karakterimi huyuma suyumu merak edip yaklaşmaz. Bu ortaokulda da aynı üniversitedeyim yine aynı
Belki beklentileri farklı olduğu için sen gözlerinde öyle bi imaj çizmediğinden yaklaşmıyor olabilirler
Kısacası fazla güzellik de zarar herkes çalışkan olduğumu da bilir. Her türlü kullanmak için yanaşırlar kızlar 2. sebep erkekler 1. sebep. Yani öyle makyajdır süslü püslü de takınmıyorum ama en sıradan bir şey iyi duruyor. Şu anki kızların yaptığı makyajın 10 'da 1' ini yapsam herkes fark ediyor.
Bu kadar güzel olduğun halde yaklaşmıyorlarsa cesaret edemiyorlardır belki bakmazsın diye 🤔
Bence kendim gibi biri denk gelesiye kadar bu durum böyle
Kendin gibi derken dış görünüşten çok karaktere önem veren mi mesela
Evet kesinlikle, çünkü dış görünüş için isteyen erkek dolu ztn.
Haklısın, erkekler genelde takılmalık kızların peşinden koşarlar amaçları cinsellik olduğu için ama evlenecekler zaman düzgün temiz kimseyle bir şey yaşamamış birini isterler böylede karaktersizler ne yazık ki. Bu yüzden olurda hayatına birini alacak olursan onu çok iyi tanı mümkünse geçmişini karakterini düşünce yapısını falan öğrenebildiğin herşeyi öğren ve seni gerçekten sevdiğinden değer verdiğinden emin ol.
19 yıllık sapız kendi paramı kazanasıya kadar sabredeceğim. Erkekler çok çabuk aşık oluyorlar bir de ben kibir ve egodan geçmeyen birinin benden hoşlandığını duydum. O kadar iyi de değiliz kanka diyor. Sadece aynı gruptayız diye tahammül ettiğim biri. İlgimi çekmek için her türlü şaklabanlığı yapıyor ama duyamıyorum o leş karaktere. Hem kızlarla takılıyor hem ego hem de beni kıskanıyor her konuda ve özgüven yerlerde. Ama insanın gözünün önünde o tür hareketlere de sessiz kalması çok zor oluyor sabrediyorum.
Bu benim karakterim ve kendime olan fazla güvenimden kaynaklı herhalde en hödük bile aşık oldu sabırr. Bazı şeyleri görmezden gelmem mi etkili ciddi soruyorum. Kendi çıkarım için gıkımı çıkarmıyorum hoşlandığımı falan mı sanıyorlar
Çok olgun düşünüyosun yaşıtlarınla aranda ciddi fark var bu konuda seni takdir ettim. Erkeklerin çok çabuk aşık olduğuna katılmıyorum aşk sandıkları şey kısa bir süre sonra yerini arzu ve isteklere bırakıyor. Gerçekten aşık olan bi erkek sevdiği mutlu olsun diye herşeyi göze alır herşeyi yapar ve ne kadar arzularsa arzulasın sevdiği rahatsız oluyorsa dile bile getirmez.
Belki öyle düşünüyor olabilirler ama emin ol o çocuğa yüz versen iki güne sende normalleşirsin onun gözünde ve eski ilgisinden eser kalmaz, sırf yüz verdiğin için cesaretlenip bide yakınlaşmaya falan çalışır reddedersen o ihtiyacı için başka kızlara yönelir
Keşke 2. olan birine denk gelsem ama geldim gibi sanki kendi kendime gelin güvey olmayım diye uzak duruyorum çünkü sohbet bile yok ortada . Şu an gözlüyorum. Baban, annen iyi olursa otomatik iyi yetişirsin. Bir de öğretmenlerim falan hep iyiydi onun da etkili olduğunu düşünüyorum.
Aynen ben bir de kızın adım atmasını pek doğru bulmuyorum hele böyle karaktersizlere. Anca boş yere kendilerini bir şey sanmalarına sebep oluyorlar
2. olan biri derken ne demek istedin anlayamadım
Karaktersiz olduğunun farkındaysan arkadaş bile olma zaten uzak durmak en iyisi. Ama hoşlandığın ve iyi biri olduğunu düşündüğün biri varsa adım atmaktan ziyade biraz daha onun alanına yaklaşabilirsin arkadaş çevresidir konuştukları konulardır vesaire, dikkatini çekme ihtimalin yükselir henüz seni farkedememişse
O fark etti ki ama çekiniyor 😂 aynı anda aynı şeyleri yapmaktan ve denk gelmekten o bıktı ve istemli değil kesinlikle bunu söylemek için geliyor ama geri gidiyor bunu konuşmak istemediği için ilk konuşma olarak aynısını ben de fark ettim ama umursamıyorum çünkü bu normal bir şey değil çünkü onla denk gelmek için çabaladığım vakit olmuyordu.
Kime iyi davransam sırtımdan vurup durdu ama bi tarafıma polyana kaçmış hala aynıyım :(
O polyona olmasa şu anda olmazdım. O zamanlar kaç kez bu leş hayatı bitirmek istedim. Tuhaftır 4 5 ay sonra düzelmeye başladı umarım geri eski haline dönmez.
Umarim eski haline dönmezsin kotu günler geldi geçti bakalım sonu ne olacak