Gerçek hayatta neden olmuyor?

Hani arkadaşlıkta falan da böyle ben sanal arkadaşlarım ile daha yakın seviyede olabiliyorken yakın çevredekiler için o seviyede olamıyorum her an bıçaklanabilecek gibi hissediyorum. Erkekler desen beni gören sosyal medyada direk açılıyor ama dışarıda ise hoşlansa bile duruyor. Ama arayan belasını bulur durumu olunca hepsinden uzak duruyorum ben az çok gözlemlediğim beni sadece dış görünüşümden yargılamayan biri ile olmak isterim. Gerçek bir şeyler yaşamak istiyorum olacaksa yoksa saplık hayatına alıştım. Bilmiyorum bu benim her konuda iyi oluşumdan mı kaynaklanıyor yakında tuttuğum insanlar arkamdan kuyumu kazıyor en son. Ben kendim emek veriyorum ama niye bu insanlar beni çekemiyor. Kimse bilmiyor tabi geceleri kendi başına ağladığım günleri ya da secdede iken ağladığım günleri. Herkes oturduğu yerden kıskanıyor sadece .

Güncellemeler
+1 yıl
Sadece kimseye güvenemiyorum hayallerim konusunda özellikle ailem haricinde. Bırak okumayı diyenler şu anda hayatımın her yerini çekemiyor. Ben kız olarak da iyiyim yemek haricinde onu da öğreneceğim. Ben o günleri unutmadım ama aklıma gelince otomatik ağlıyordum. Ben düştükten sonra bana bir toprak atanlar en yakınlarımdı o yüzden insanlar ne der diye yaşamayı da bıraktım sadece Allah için yaşıyorum çünkü o çukurdan çıkaran ve imkanlarımı düzelten sadece oydu.
Gerçek hayatta neden olmuyor?