AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çekingen olurlar
Bence duygusal olmak güzel ama bı erkeğe dik durmak yakışır sert ve sahiplendiği olmak iyidir
Bir erkek konuştugu kıza neden aldatildigı yalanını söyler ki
😄😄😄 garip gerçekten
Bana 3 senelik ilişkimde aldatıldım demişti askerdeyken de aldatıldım demişti ama meğer kendi aldatmış böyle şeyler neden söyler ki ya
Bide aslında 3 sneelik ilişkisi hiç olmamis
Bence hiç bı kız olmamıştır hayatında
Ama hayal gücü yüksekmiş gerçekten
1 buçuk sneelik iliskisi olmuş ve onu aldatmış bana da 3 sneelik ilişkim oldu dedi ve aldatıldım dedi aklından da bir kız uydurmus bana o aldattı dedi ama aslında öyle bir kız hiç olmamis hayatında beni mi kandirmaya çalışıyor kendimi acaba jdjdndnrd
😄😄😄😄 İnan bişi anlamadım sende baya sabirliymissin
Mantıklı düşünmeleri zor olur. Bu da olayların akışını etkiler.
Kaybetme korkusu yaşar. süreklinyazar arar aşiri ilgili olur
İlk haftadan seni seviyorum deyip annesiyle taniştirmk istemesi peki
Tamam işte kaybetmemek duygusal yönün zayıf olduğunu gösteriyor sana güven veriyor
aynı yalana Gene inanır
Kendisi yalan söylüyor sa
kendi yalan söylüyorsa kendi yalanına inanan gariban birisidir
Bana 3 sneelik ilişkisi olduğunu ve aldatildigini söylemişti ama aslında öyle bişey yokmuş
%100bunu başkası ona söylemiştir oda gelip sana demiştir
Önce arkadaşıma söylemiş sonra da bana söyledi kendisi söyledi yani
başkasının lafına bakarak iş yapmıştır kesinlikle başkası ona demiştir ki bu şekilde bisey söyle sana karşı daha sevecen olur mesela böyle birsey demişlerdir o yüzden demiştir kesinlikle
Direk s@lak biriis yani bide aslında 1 buçuk senelik ilişkisi olmuş onu aldatmış bana da beni aldatanı bende aldatırım diyordu
şimdi senin bu dediklerine göre acaba bu kişi saf ayağına yatan zeki mi 🤔🤔
Zeki olsa böyle saçma sapan yalanlar söyler mi sence bide Instagram hesabini en yakın arkadaşıma verdi sakladığı bişeyler. Varmis gibi ama hepsi ortya cikti
güvenini kazanmak veya ayrılmak için bahane ariyor olabilir mi
Meğerse benle konuşurken eski sevgilisine de yaziyormus sonra kızı bırakıp beni tercih etmiş
eğer ki seni seçenek veya tercih olarak görüyorsa bu ilişki olmaz çünkü ilerde seni başka ile seçenek haline getirir
Yani tercih olarak görünüyor gibi çünkü benle konuşuyorken eski sevgilisine de yazmış kızı bildiğin yan cebinde görmus sonra kıza yazmayı bırakıp bana gelmiş
yazma sebebi nedir sohbet mi yoksa koza bisey mi olmuş
Bilmiyorum ki arkadaşıma o bana iyi geldi demiş benim hakkımda o kızı da aldatmış sonra pişman olmuş peşinden koşmuş kız heralde çok yüz vermemiş ama en son parkta buluşmuslar benle konuşuyorken oluyor bu buluşma kıza evlenme teklifi edeceğini flan söylemiş hatta sonra parktaki buluşmadan sonra kızı bırakıyor ve bana geliyor
senin hakkın iyi ya da kötü biseyler demesi önemli değil belki de bilerek söyledi ki gelip sana söylesin diye sallamış da olabilir
Yani bu cocuk hakkında bu söylediklerimde yola cikarak ne düşünüyorsun
çocuğu tanımam etmem ama sen varken eski sevgilisi ile konuşan kişiden asla hayir gelmez
İkimizin arasında galiba bir tercih yaptı galiba kızı kuçumsemek için söylemiyorum ama ya kızı beğenmedi ya da kızı elde ettiğini düşünerek bana geldi çünkü onlar son bulustuğundaki gün beni beğendiğini soylemisti benim ona iyi geldiğimi flaan söylemisti arkadaşıma
bak hala arkadaşına söylediği seylere tutunuyorsun yapma böyle belki kendini değerli hissetmen için yapılmış bir oyun ya da hamle olamaz mı
eski kız arkadaşına da kesinlikle ne kaybettiğini gör veya nispet olsun diye buluşup seni övmüş olabilir
Zaten bizim ilişkimiz daha 1 hafta olmadan ikimizin fotosunu profiline flan koydu sonra annesiyle flaan taniştirmak istedi
hereeyi böyle parça parça anlatacaksan ben daha yorum yapmam haberin o
Parca parca değil gayet açık
1 haftalık ilişki de aile ile tanıştırmak ne kadar mantıklı peki
İstemedim zaten bi he deseydim olcakti daha erken dedim de kendisine bağlamak için yaptı herwalde
bağlamak için değil güven kazanmak ve ciddi birisiyim olgun birisiyim imajı icin yapılmış
Olgun birisi 1 hafta da aileyle taniştilmamasi gerektiğini bilir diye düşünüyorum
o bunu düşünemeyen saf ayağına yatan dengesiz birisi
Bu arada gerçekten saf ve s@lak çünkü soyledigi yalanlarin hepsi ortya çıktı saf saf ayağina yatan insan söylediği yalanların arkasini düşünür
Bide söylediği yalanı unutan birisi
sonraki adımını veya sonraki hamleyi düşünmeden gelişi güzel söylüyor demek ki
bence söylediği yalanları düzeltmek için farklı konulara çekmeye çalışıyor seni
Amaaan sal@ğın teki demekki
canım diyorsun ama bak sende takıntı veya sorun yaratmış başka bisey var bunun altında
Başka bişey yok ama takınti yarattı gerçekten ama bu s@lak olmadığı anlamina gelmiyor jdjdjd
sana göre öyle qma bide onun düşüncesi veya görüşü de önemli olsa gerek
Ya bunları yapan bir insan ne kadar akıllı olabilir
arkadaşına gelip bu kız bana iyi geldi diyebiliyorsa belki ayrılınca gidip başkasına kapımda köpek oldu der neden olsa sonrasını düşünmeden hareket ediyor sen biliyorsun
Neyse karaktersiz işte beni aldatanı bende aldatırım diyen bir insandan ne beklenir zaten
madem öyle diyor ve senin gozunde karaktersiz pislik birisi o zaman yüzüne karşı ben ayrılmak istiyorum veya bitirmek istiyorum demeyo düşündün mü
Ayrıldım zaten ben ondan dedim ya takınti oldu biraz ve arada da arıyor yazıyor bide 2 ay önce benle ilgili biosuna bişey yazmıştı hala daha yazıyor silmemis
bi ohtimal bekliyordur eski kiz yaptığını yapacak dana
Eski kıza yaptiğinı yapacak mı demek istedin anlamadım da orayı
wvet aynen doğru anladın nasıl onunla tekrar buluştu ama seni seçti ya hayatına birisi girince sana da aynısını yaparsa seni psikolojikmen çökertir
Yani ilk basta böyle şeyleri bilip kabul edip tekrar barışilirsa ilk basta yapmaz gibi görüncek bir süre sonra gerçek kişiliği ortaya cikicak
sen çok duygusal ve merhametli davranıyorsun bak kaybetmeye hazırlık yap istersen çünkü artık merhamet ve iyilik beş para etmiyor
Ben zaten ayrildim ki o arıyor yazıyor bazen aklıma girmeye calisiyor
Elde edemedi ya beni ondandır belki
🤣😂🤣😂🤣 bisey soracam bisey konusacam falan diyip kandırsa seni ve bi yerde bulusma yapsanız daha sonra herkese farklı anlatsa ne olacak 🤣😂🤣
Amaam banane beeee ndndnrnr
🤣😂🤣😂🤣 umarım öyle olur umrunda olmaz yoksa çok kötü olursun ve psikolojikmen çekersin 🤣😂
İnşallah yaa biraz takıntili bir insanım maalesef
bu yuzden diyorum ya bende üzülmeye çok meillisin
Saol ya insan biraz gaz verir jdndnd
yok ya sonra akşam kulagim çınlasın dimi bütün aileyi dahil et sonra 🫂🤷♂️ kendini değerli ve özel hisset diye iltifat ederim ama bunu yapmam 🤷♂️🤣😂
Saolasın bu çocuk şimdi kimi seviyor jdjddjdndndn
şu an seni seviyor Ama başkasını bulunca direk güle güle diyecek sana
O zmaan sevmiyor öyle şey mi olur heves bence onunkisi
hevesten ziyade kendi içinde plan kurma
Bi kerede dediğim şeye aynen öyle de ya nsmsnsks
🤣😂🤣😂🤣peki tamam söz öyle diyecem bundan sonra 🤦♂️😂🤣
Neyse bu çocuk düzelmez hdhdhdnd
aynen kanka sen haklısın sonuna kadar bırak o seni kaybettiğine yansın yanına yakışıyordu zaten 🫂🫂🤣😂
Yaniyor zaten biosunda hala duruyor silmemiş djdjdjjr
yalnız senin söylediklerini onaylayınca 5 yaşındaki çocuk gibi mutlu oldun buradan hissettim 😂🤣
Yalan söyluyorum doğrulularu soyluyorum ndjdjd
ne dedin anlamadım ama sen söylüyorsan kesin doğrudur 🤣😂🤣
Yalan mı söylüyorum doğruları söylûyorum dedim
tabiki de kanka sen demek doğru demek doğru demek sen demek her zaman haklısın ben zaten sana söylüyorum kanka sen daha güzellerini ve ozellerine layıksın senin dengin bu değil
ağlayarak bir kadını kandırabilir mesela
Ağlayarak değilde aldatildim deyip karşısindaki kızı kandırmaya çalisan bir erkek mesela
Ezik beta olmaları
Bana aldatıldim diye yalan soylemişti neden yapar ki bunu
Senin ona daha fazla bağlanman için
Amacı benim ona baglanmam yani bağlandigim da nolucakti peki
Normal tanısan insanlardan bir tık daha fazla sevmeni isteyerek böyle ezikce bir yalan uydurmuş.
Sal@k yani direk aslında kendisinin 1 buçuk senelik ilişkisi olmuş ve onu aldatmış kendisi bana da beni aldatanı bende aldatırım diyordu
Engelle geç o pis yalancıyı
Sen bir erkek olarak böyle şeyler yapar miydin peki
Ben ezik beta değilim, yalan söylemem ve hiçbir kıza duygumu belli etmem. Hayatım boyunca mesela kimseye sevgili flört gibisinden bir teklif sunmadım
Bide ben ondan ayrilmiştim zaten ama 2 aydan beri biosunda benle ilgili bişey yazıyor hala silmemiş neden ki bide biz birlikteyken instadan herkesi çıkarmıştı ayrıldıktan sonra tekrar eklemiş herkesi ama o sırada da biosunda benle ilgili bişey yazıyordu hala da yasiyor silmemis
Neyse aşk ilişkilerine yaptığım bu kadar yanıt yeterli diye düşünüyorum bu kafa bu konuları kaldırmıyor
Bunu da yanitlasaydin yaa bdndnd