20 yaşımda saçımda beyazlar var erken yaşlanacağım bu gidişle vallahi bıktım var mı bir tavsiyeniz bana
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Derttas var anca akıl vermek zor olsa kendime kullanacam
herkes gibi sen de hayattan bıkmışsın. haklısın da tavsiye verebilcek biri yoktur burada
Şu son 3 sene harkesi yıktı valla
@the03 3 den fazla
bende 3 valla senin ne zamandır
@the03 22 yaşımdan beri yani 12 senedir
Evlilik sanırım
@the03 evlilik mi esaret mi desem bilmiyorum neyse ki kurtuldum da etkisi geçmedi henüz
Gecmiş olsun. Yanlış kişi secimi maalesef kabusa dönüyor
@the03 maalesef öyle çocuk var tam olarak ayrılamıyoruz ondan bende uzun sürdü yoksa çoktan hayatıma dönerdim kısmet diyelim
Zor ve yıpratan bir süreç cocuk olunca, şu an ayrı yaşıyoraun sanırım
Ayrılmaya iten neden veya sebep
@the03 aldatılmaydı benim ayrılma sebebim evet boşandım 5 sene önce çocuk biraz daha büyüse anlatacağım ama şu an anlatmıyorum
Çok kötü ya Allah sabr versin. Cocuk anlayacak yaşa gelene kadar anlatma tabiki de. Nasıl aldatıldığını anladın peki
@the03 anlatmam çocuk 11 yaşında. üniversiteye başlasın anlatacağım yani 7 sene daha saklayacağım
eski eşim çok kumar oynuyordu içki içiyordu zaten evliyken de tahammül edemezdim çocuk biraz büyüsün diye bekledim sonra da aldattığını öğrenip ayrıldım
Mantıklı olanı bu. Aldatıldığını nasıl anladın kanıtladın
Hmm içki ve kumar bekarken de vardır onda bilmiyor muydun
@the03 telefonundaki kiliti çözdüm galeride namahrem fotoğraflar ve beraber çekilmiş videolar vardı
bekarken vardı bırakıcam dedi bende o zamanlar çocuk aklım inandım daha kötüye gitti zaten benim maaşımıda alıp kumara yatırırdı zor zamanlar geçirdim şimdi iyiyim
Anladım artık aldatmayı video çekme boyutuna taşımış video foto iyi cesaret valla. İyi kurtuldun o zaman
@the03 kadının videolarıda vardı biliyordum aldattığını zaten o yüzden telefonunu karıştırdım. şimdi çocuğumla yaşıyoruz ama telefonla beni taciz ediyor sürekli
çocuk için diyor ama niyeti farklı
İstersen istek at mesaj ile konuşalım. Buradan herkes okuyor
@the03 okusunlar ben ayıp yapmadımki çekineyim
Sen bilirsin tabikide. Bitmiş zaten o tekrar barışma niyeti ile yapıyor muhtemelen
@the03 aynen ilişki yaptığımda kıskanıyor ama biri var çocuk biraz büyüsün evleneceğim
O artık karışamaz ilişkine. Onuda iyi sec mutlaka hata şansın yok artık iyi tanımalısın
@the03 siz neden bu duruma geldiniz peki
Ben çok şükür evlenmedim cıddı ilişkiden büyük yara aldım
@the03 tek başına ne kadar mutluymuşuz onu anladınız
nişandanmı döndü
Nişanda yoktu iş yerinden arkadasımdı o başka ilde ben başka ilde ama sürekli iş gercegi iletişim vardı. Nişan için onun ve benim devam eden egitim hayatımız oldugu için 2 yıl sonraya karar almıştık ne komik ki o omumla konuşurken başka iş arkadaşi ile aniden evleniverdi 😂
@the03 ayıp etmiş şimdi aynı yerdemisiniz çok acıdır
Evlendiği kişide arkadaşım iş yerinden
@the03 çok kötü bi durum. kız rahatsızmı bu durumdan sence
Ogrendikten sonra tüm arkadaş cevre iş cevre hepsinden uzaklaştım işten ayrıldım. Şehir degiştirdim onunla ilgili bir şey anlatmamalrını konuştuğum kişilere söyledim dahada hiç bir bilgim yok olmasında zaten o pisliklerin
@the03 en iyisini yapmışsın unutman daha kolay olur hem üzülme belasını bulur zaten o kız
Ben belaya bulaşmamak için kaçtim yoksa dursaydım başımı belaya sokardım. Yaptıgı normal bir şey degildi. Oysaki dese ki bana olmuyor seninle ayrılalım bitti gitti bu kadar yani
@the03 iyi yırtmışsın ya onunla evlenseydin böyle bir güvenilmez kadınla ömür boyu neler yaşardın
Aynen çok şükür olmadığı için cok seviniyorum. Dıştan bak kıza masum hanım hanımcık abdestli namazlı ama içi başka imiş
@the03 asıl namaz abdesti gösterenden korkcan. sanada deneyim oldu artık dış görünüşe kanmazsın ne insanlar tanıdım öyle düzgün gözükmeye çalışıpda beter çıkan
Evet akıllandım. Tabiki insanlar var ya çok farklılar
@the03 daha yaşımız genç millet ilk evliliğini bu yaştan sonra yapıyo. üzülmeyelim umarım geri kalan ömrümüz pişmanlıklarla değil özlemle anacağımız günlerle doludur
Aynen öyle dogru kişi olsun yeter. Huzur mutluluk versin inşallah
@the03 umarım öyle olur :)
Senin sevgilin kac aydan beri var.
@the03 1 seneye yakın 10 ayı geçti
Oda senin gibi mı bekar mi
@the03 o da evlilik yapıp boşanmış çocuk yok onda
Yaş farkı var mı
@the03 ben 34 o 37 yaşında
İyi normal yaşlar
O neden ayrılmış peki
@the03 karısı aldattığından dolayı
Hep bu şekilde bitiyor ilişkiler nedendir bilmiyorum.
Olmuyorsa soyke ayrıl yani
@the03 ilk başta sadık kalan taraf üzülüyo. sonra sadık kalamayan taraf. biz kendimizden emin olalımda aldatan aldansın amann
Aynen öyle sonumuz güzel olsun
@the03 güzel sohbetti teşekürler :)
Ben tesekkür ederim
Bol bol tavuk dürüm ye mutlu ediyo
Param da yok fakirim
:((
Ampül ışığından
Her yaşın güzel bir yani vardir.
boş ver. Herseyi kafana takma
Evlenmek istiyor musun
Hayır
Niye öyle oldun