Kişilik & Karakter Kimler neler yapıyor soğuk havada? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ayyy nasıl güzel nasıl hoş ve mayhoş tatlımsı bir hava var insanın yiyesi geliyor)) Kimler neler yapıyor soğuk havada? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ofiste kaloriferin yanında dışarıyı izlerken bir taraftan da çalışıyorum. Hala çok güzel :) 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ders notlarım elimde moda girmek için bekliyorum 1 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı. sabahtan beri araba sürüyorum lanet olsun İstanbul trafiğine 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Şehirden şehire değişir hava hanımefendi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız efendim af buyur oralarda havaalar nasılmış)) Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl OMO reklamı gibi kirlenmek güzeldir dedik 🤦♂️ 1 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. Çayımı içtim, kuşlarımı izliyorum✨ 1 0 Yorumla
GüneyM Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl şu an evdeyim yemeğimi yedim öyle oturuyorum 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Müşterimle bakışıyoruz boş boş. 1 1 Yorumla ckfmdxh +1 yıl 😂😂 Yorumla
qwertyuioop Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl dışarı çıkıyorum hazır çoğu insan evde olduğundan her yer benimmiş gibi hissettiriyor 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. evde titanik gibi yatıyorum :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kimse çalışmıyor mu ben miyim sala k😀 Yorumla _snow_ +1 yıl ben hastayım uğraşamam öyle iş güç felan :D sen mecbursun yok öyle bedavaya patronluk biz marabayız :D Yorumla Soran +1 yıl Deli 😀geçmiş olsun 🍒 Yorumla _snow_ +1 yıl zor geçti beee atlattım ama şükür :D Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. TV izliyorum şu an 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Yatağımda sörf yapıyorum 0 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 720 cevap paylaştı. sıcaktayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ofiste kaloriferin yanında dışarıyı izlerken bir taraftan da çalışıyorum. Hala çok güzel :)
Ders notlarım elimde moda girmek için bekliyorum
sabahtan beri araba sürüyorum lanet olsun İstanbul trafiğine
Şehirden şehire değişir hava hanımefendi
Haklısınız efendim af buyur oralarda havaalar nasılmış))
OMO reklamı gibi kirlenmek güzeldir dedik 🤦♂️
Çayımı içtim, kuşlarımı izliyorum✨
şu an evdeyim yemeğimi yedim öyle oturuyorum
Müşterimle bakışıyoruz boş boş.
😂😂
dışarı çıkıyorum hazır çoğu insan evde olduğundan her yer benimmiş gibi hissettiriyor
Evde oturuyorum aşko iş yok 🧚♀️
evde titanik gibi yatıyorum :D
Kimse çalışmıyor mu ben miyim sala k😀
ben hastayım uğraşamam öyle iş güç felan :D sen mecbursun yok öyle bedavaya patronluk biz marabayız :D
Deli 😀geçmiş olsun 🍒
zor geçti beee atlattım ama şükür :D
TV izliyorum şu an
Yatağımda sörf yapıyorum
Tvnin başında İnternet yolunda
sıcaktayım
Oturuyorum