Kişilik & Karakter Fazlası zarar olmayan bir şey söyleyin desem ne söylersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Aşk diyorum Güncellemeler+1 yıl Fesatlaşmayalım lütfen Fazlası zarar olmayan bir şey söyleyin desem ne söylersiniz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Bence sevgi ve aşk 0 0 Yorumla
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Sevmenin de sevilmeninde aşkında çoğu Zarar bunu yaşamadan anlamazsin 0 0 Yorumla
Pounder Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Benim niye bu tarz sorularda benjamin toschak geçesim geliyo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence her şeyin fazlası zarardır, sence? @lokiningecesi 0 5 Yorumla Lokiningecesi +1 yıl Benim fazlam zararlı değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lokiningecesi Ya bu benim aklıma gelmedi. Evet sadece sen hayatımda dünya güzelleşsin sonsuza kadar... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sadece sen ol hayatımda* Yorumla Lokiningecesi +1 yıl Güzelleşsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lokiningecesi İyi ki varsın iyi kii... Seni tanıdığıma için çok şanslıyım. Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Uyku ve çikolata 1 0 Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. Onunda fazlası zarar ayrılınca anlıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayrılmadığım ask diyorum ben Yorumla serseriibeyy +1 yıl İyiymiş Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben para demek istiyorum xjxbx 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Aşkın da fazlası zarar paranın öylede değil ama 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Saygı diyorum 0 0 Yorumla
19yaşındaergen Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. nefes almak 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Para. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bence sevgi ve aşk
Sevmenin de sevilmeninde aşkında çoğu Zarar bunu yaşamadan anlamazsin
Benim niye bu tarz sorularda benjamin toschak geçesim geliyo
Bence her şeyin fazlası zarardır, sence? @lokiningecesi
Benim fazlam zararlı değil
@Lokiningecesi Ya bu benim aklıma gelmedi. Evet sadece sen hayatımda dünya güzelleşsin sonsuza kadar...
Evet sadece sen ol hayatımda*
Güzelleşsin
@Lokiningecesi İyi ki varsın iyi kii... Seni tanıdığıma için çok şanslıyım.
Uyku ve çikolata
Onunda fazlası zarar ayrılınca anlıyorsun
Ayrılmadığım ask diyorum ben
İyiymiş
Ben para demek istiyorum xjxbx
Aşkın da fazlası zarar paranın öylede değil ama
Her şeyin fazlası zarar.
Sevdigine istedigin kadarr
Kız ne demek aşk. O da zararrr
Herşeyin fazlası zarar kişiye göre değişir
Zeka
Azgınlık