Kişilik & Karakter İyi misin dediklerinde daha çok ağlayasınız geliyor mu? benseninasikaybettim Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor sormayn ya deilim iste Güncellemeler+1 yıl gözlerim sismis okula gidemedim fnsnamxmmsmxmsmd Güncellemeler+1 yıl ama iyiyim 😊😊😊😊😊😊 İyi misin dediklerinde daha çok ağlayasınız geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet geliyor 0 0 Yorumla
Kırıkhayaller95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır genelde duygularımı başkalarına belli etmem 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sinir olasım geliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yoo yoo yoo yok öyle bir şey kim dedi 0 6 Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl sümüklerin akiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peçete var vereyim Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl seninki akiyo kendine kullan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok vaar Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl senden coook vaaar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nalet Olsun ki yok o tek Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. O kelimeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ağlamıyorum 0 16 Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl sen aglama dayanamam Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Yok zaten ağlamam Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl aglama Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Peeki Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl öpim Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Niye be jfhghu Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl icimden geldi sorgulama bdnsnsne Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Olmaz perhizdeyim Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl bwn bozmam Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Niye Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl sikli bağyanim Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl nE abvermesin daha kötü hoşt Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl zeroyum iste ne agliyon dnsnns Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Bilader git Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl ay sensin birader her boku ciddiye alan insandan nefret Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl 🙏🙏🙏 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Ağlamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet geliyor
Hayır genelde duygularımı başkalarına belli etmem
Daha çok gulesim geliyor benim
Sinir olasım geliyor.
Yoo yoo yoo yok öyle bir şey kim dedi
sümüklerin akiyo
Peçete var vereyim
seninki akiyo kendine kullan
Çok vaar