Geceye yakışan bir müslüm şarkısı bırakmazsam olmazdı...😄☕🚬
Eski halinden mi memnunsun yoksa yeni senden mi?
Geceye yakışan bir müslüm şarkısı bırakmazsam olmazdı...😄☕🚬
Selâmlar!
Eski halinizden mi memnunsunuz, şimdiki halinizden mi...😄✔

#Acid_Qeenn...🥳
Eski halim baya saftı kullanırdı kendimi düsünmezdim değer vermezdim kendi kendime konuşuyorum diyorum ben 2017de bana birşeyler oldu o vesileyle suya başladım iyi ki başladım diyorum herşeye yaradı artık kendimi düşünüyorum aşık olduktan sonra her şey değişti mesela kuzenime kendin tut dedim delirdi erkek kuzenim kullanmak istedi baya sene sonra bu kez ona o fırsatı vermedim sonra arkadaşına da vermedim sonra arkadaşıma da vermedim artık kullanamıyorlar beni artık daha uyanığım biraz olsun artık konuşmaya da başladım eskisi gibi değilim travmaları atlattım kendi başıma bu sene o travma yine yaşatılmak istendi izin vermedim sezgilerimle yaşadığım olayla milletin orada olmasıyla kurtuldum Allah'a şükürler olsun
Yeni halimde güzel ama eskiden daha pervasızdım, cahil cesaretim vardı ve çoğu işim onlar sayesinde daha iyiydi. Uçarı biri olmadım hiçbir zaman hayat bana uygun görmedi ama şu an ki hanım hanımcık halim hiç benlik gibi oturmuyor sanki üstüme.
Ben eski halimden hiç memnun değilim.. :D şu an ki halim yeni halim daha iyi tabi ki de.. bence her insan için geçerli olur.. çünkü zamanla daha çok şey yaşarız deneyim kazanırız bu hayatta ve bizi daha güçlü yapar bazen daha duygusuz.. ama yine de ben onca şeye rağmen kendimi seviyorum olduğum gibi de mutluyum ☕🚬✨
Gitti bir sigara daha...😄
@Acid_Qeenn sen iste 1 paket yakarım abla.. :D
Yok lan abartma sigarayı zayi etmenin zamanı mı...😄😄
Tamam peki sonra tek tek yakarım o zaman.. :D :D sen söyledikçe bir tane sdfs
Taam ben yak dedikçe yak bunda okeyto.😄
Tamamdır.. :D ☕🚬
Soruyu görünce her ne kadar benle alakası olmasa da bu şarkı aklıma geldi 😀
https://www.youtube.com/embed/nWz8wdHzz0IBenimde bu şarkı geldi aklımada paylaşmadım.:)))
Ben senin yerine paylaşayım dedim 😀
Cevap
30Cevap
Eski halimden çok memnundum. Bi ara bi karıştım ama şu an yine eski halime döndüm şu an ki halimden de çok memnunum. 😊
Yeni halimden oldukça memnunum. Hatalarından ders çıkarmış ve daha emin adımlar atmayı tercih eden bir ben varım artık.
Yıllandıkça güzelleşiyorum şarap gibiyim her anlamda akakskskskskdkdkdkdkdkfkf
Off sen nesin bee...😄
Aslında hepimiz öyleyiz yaş almak güzelleştiriyor toksik özelliklerimizden arınıyoruz sanki
Kesinlikle hem öyle hem de herşeyin farkında olmak resmen gözümüz açılmış...😄
Ne m*lmışız diye düşünüyo insan ajajskskskdkdkdkdkdlldlflff
Ahahahah slk.😄
O tozlu raflarda yaşlanmak mı istiyorsun? Dedi be raftan bir kadeh alarak uzattı şarap olduğunu iddia eden kadına!, doldur bir kadeh, içmek için en doğru zaman gibi sanki :)))
@Üyeadıalmadım sabah sabah çarpmasın şimdi ajajsjsjsjsjdkd
Zaten masum bir şarap olduğunu düşünmedim başda dönebilir, öküzde çıkabilir tabelası yok ama bilirim doldur çok konuşma 😂
@Üyeadıalmadım günah benden gitti sek doldurayım madem 😂😂
Sek içsin anca kendine gelir...😄
Sarhoş ol kapıya dayan mı diyon ne diyon niye sek veriyon bir yudum alaydık önce :)))
@Üyeadıalmadım bi yudum almış oldun zaten mantıken ajskskxkdkd
Uzaktan bak bu şişe bu da şarap ama çana yok gibi oldu sanki 😂😂
@Üyeadıalmadım :))
☺
@Üyeadıalmadım sana istediğini vermeyeceğim 😉
Pardon anlamadım!
@Üyeadıalmadım 😂😂😂😂😂 anlama
Ne istiyorum pardon altını bi doldurur musun?
@Üyeadıalmadım buradan tutturacak gibisin az daha zorlarsan bu iş tamam hahahshsjsjsjjdjdkdjdjdjd
Şurda iki eğleniyoruz hani bir söz vardır,
Şarap vardır köpek öldürür kadın vardır adamı sinir küpüne döndürür sen ikinci oluyosun yapma akıllım
@Üyeadıalmadım sinir küpüne dönmeye dünden hazırsın galiba. Sinirlenmeye yer arıyorsan başka hedef seç.
Hedef aldığım yok seni ama zorla hedef tahtasına adayım diye direniyor gibisin. İstediğini vermem falan diyerek yanlışbysrlwre basıyorsun bunu bir savaşa mı çevirmek istiyosun peki
@Üyeadıalmadım ilk defa susmayı tercih ediyorum. Tamam sensin.
Bilmem her halimi severim aslında ama zamanla biraz daha sevilesi oldum gibi sanki 😃
Bak bu doğru resmen ömür törpüsüydün şu an ki halin daha iyi...😄
Abartma sende o kadar da değildim tamam biraz pis huylarım vardı ama iyi yönlerim hep aynıydı 😁
Yoo tam olarak öyleydi insan isteyince törpüleyebiliyor demek ki orti, sabrını zorladığım halde sakinsen özellikle...😄
Hafızada biraz daha eskiye gidersen zaten olumlu, sempatik enerjik tatlı güler yüzlü benle karşılsşırsın selam söyle benden de 😃
Bir ara var o ara evet biraz ömrünü törpülemiş olabilirim onu da yaşanmamış sayak olmaz mı :))
Eskinin hatrına saydım zaten.😄
Eskiler gelince akılıma benim de içesim geldi bak :)))
Ee iç tutan mı var.😄
Ben Apple'dan daha fazla yenilik severim. Kendimi de en yeni hâlimle severim. Bende sararmış fotolar değil, her anlamda gelişen fotoğraflar olur sdffsd 😃🍀🖤🗝️
Şu an ki halimden daha memnunum aslında eski beni de çok seviyordum ama biraz saflık vardı eskiden artık o yok.
Sosyal ve ekonomik koşullar yeni halimde çok daha belirgin bir hal alsa da;
Eskinin mutluluğunu vermiyor hiçbir şey.
Eski benden memnundum abla, şu sıralar iyice değiştim, çabuk öfkeleniyorum, çabuk doluyorum, duygularım çok çabuk değişkenlik gösteriyor.
Kendimi tam anlamıyla bulduğumu düşünüyorum şu birkaç senede. Yeni halimden birkaç eksiğim dışında gayet memnunum.
İkisinden bir karışım yapmak isterdim. O karışımla hayatı baştan yaşasam her şey farklı olabilirdi. :D
Yenilenmiş olan kendimden memnunum, eskiyi sevmem~🌸
İkisi arasında bir seçim yapamam ki. Eski ben de mükemmeldi, şimdi ki ben de. 😂
Eski yeni hep birbirine girdi tam bir kaos var şimdi ama memnun gibiyim arada pürüzler çıkarsa da.
Eski ben ile, yeni ben arasında pek bir fark yok. İkisinden de aynı memnunluğu duyuyorum.
Her halimi seviyorum. Ne eskinin pişmanlığı var ne de yeninin ekstra gururu
Eski halimden daha memnundum. Heleki 20 li yaşlarım
Tik tok da yaygın fotoğraflar 😂😂
Süper bide 😂🤣
Eski halimde iyiydi fakat şu an küllerimden yeniden doğuyorum desem abartmış sayılmam.
Her ikisinden de memnun değilim daima daha iyisini hedefliyorum bir insan olarak
O eski halimden eser yok şimdi şimdiki halim daha iyi
Yeni halim fazla düzenli. Eskiden çok dağınıktım. Sanki daha iyiydi 😅
Her iki halimden de memnun değilim. Eskiden bir şeylerin farkında değildim ama farkında olmamak mutluluk yaşatıyor. Şimdi bir şeylerin farkındayım ama artık mutlu olamıyorum. İstesemde.
O güzel hayat dolu çocukluğum dışında eski hallerimden asla ama asla memnun değilim. Bu halimden memnun sayılırım.
Tip olarak yeni halim memnunum
ama küçükken daha özgüvenliyidim o halim gelse keşke
Bi 10 sene geçleşip liseli olmayı tercih ederim insan büyüdükçe dertleride büyüyor
Şahane geldim, şahane giderim 😄
Yeni benden memnunum 😊
Yeni benden daha memnunum.
O eski halimdeeeen eser yok şimdi 🤣
En kötüyken bile bu daha iyi
Yeni ben gittikçe daha iyi 😌
İkiside tam benlik memnunum
Arada bir yerdeyim bilemedim
Yeni ben çok daha iyi.
Saglıklı her halimizden memnunuz
yeni halimden memnunum
Şimdiki halimden memnunum
Eski halimi arıyorum
Yenisi diyelim
Eskisi yenisi yok ben hep aynıyım
Dönüştüğüm insandan memnunum..
Her ikisinden de memnundum hala daha öyle..
Yeni Halimden
Eski ☹️
Şimdiki
Simdiki bnden
Hiçbir halimden memnun değilim 😂
Hiç bir halim
Yeni benden memnunum
eski benden
Yeni ben
Yeni benden
şimdi tabiri eskide ne safmisim
Yeni benden