Mesela bu su şişesi direkt aşko kuşko kız, sigara erkek, çaydanlık kız, çöp kutusu erkek.
Sizin aklınıza hangi eşyalar geliyor ve hangi cinsiyeti atıyorsunuz söyleyin bakalımm

Mesela bu su şişesi direkt aşko kuşko kız, sigara erkek, çaydanlık kız, çöp kutusu erkek.
Sizin aklınıza hangi eşyalar geliyor ve hangi cinsiyeti atıyorsunuz söyleyin bakalımm

Hayır cinsiyet ayırmıyorum.. ama kıyafetler de tabi ki de cinsiyet ayrımı var.. ama onun dışında diğer eşyaları herkes kullanır rengi falan önemli değil..
Ben bunu çatal bıçaklarda yapıyorum. Büyük kaşık, anne oluyor. Tatlı kaşığı evin küçük kızı ve çay kaşığı da bebek oluyor. Büyük çatal baba, küçük çatal erkek çocuk oluyor. Bıçaklar da silah oluyor gerekli bir zamanda diğerlerine destek oluyor falan
Cevap
13Cevap
Sigaram benim hayattaki tek dostumdur, mezara kadar ben onu bıraksam da o beni bırakmak istemez : ))
Sigara senin dostun değil
Mezara kadar yanımda olan başka ne var 🤔
Paran bitene kadar diyelim bence
Paran varsa dostun diyorsun🤔
Aynen öyle🙄
O da vefasız çıktı desene, demek ki paramız olmasa adam yerine koyan da yok : ))
İhtiyacın var mı alla alla boş ver
Televizyon nonbinary, ayna kadın, battaniyem kadın, telefonum kadın, bilgisayarım erkek
Bıçakta nonbinary mesela
Evett
2.5 lt kola şişesinin erkek olmama ihtimali yok
Ahsjsj üzerinde beyaz atleti bile var
Bir zamanlar pembe tişört giymişliğim vardı hiç bir rengin ayrımını yapmam. :D
Fotoğraf çok güzel gözüküyor ya 😄 yapıyorum öyle şeyler. Kız olanlar daha cafcaflı, zarif eşyalar oluyor 😂
bence bazı eşyaların gerçekten dişil eril gibi bi havası oluyor
Lütfen yatağım erkek olmasın 😄 bizim evdeki bütün eşyalar kadın 🩰
Sigara, çakmak, küllük, ince belli bardak ve siyah suluk bunlar erkek eşyaları bana göre. Umarım soruyu doğru anlamışsındır 😬
Yani aslında doğru anlamışsın. Mesela bu eşyaların hiçbiri erkek eşyası değil ama bu eşyalar bir insan olsa kesin erkek olurdu dedirtiyor ya 😂
Omen tanrımm sigara hiç yakışmadı sanaa 🥳
Benim değil🫶🏻
Arabalar erkekmiş gibi hissediyorum.. Muhtemelen transformers yüzünden
Vallahi aynısını yapıyorum 😃
Öyle kötü alışkanlıklarım yok
Eşyalarıma kızım derim
Hayır bunu pek önemsemiyorum.
evet yapıyorum bunu..
Cıks, böyle huylarım yok
Bende var bundan ya kdjdjdjdkdk
Evimdeki Komodin kesinlikle kız
Güzelmiş ya 😅