Kişilik & Karakter Yaparken hiç sıkılmadığınız 3 hobiniz neler? GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim...YüzmekKeşif yapmakSpor yapmak Güncellemeler+1 yıl Güncel Yaparken hiç sıkılmadığınız 3 hobiniz neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sigarakahvefilmoyun 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Voleybol oynamak müzik dinlemek yürüyüş yapmak 1 0 Yorumla
PonçikReis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl 1800 sonu 1900 başı osmanlı basını kurcalamak, masaüstü rol yapma oyunları ve yemek programları. bunları alırsanız elimde pek bir şey kalmıyor geriye. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yapmaktan hiç sıkılmadığım 3 hobimSpor yapmakDışarı çıkıp hava almak (gezmek)Müzik dinlemek 0 0 Yorumla
Hayatımızkısa Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Şiir yazmak, yeni tarifler denemek, spor yapmak 0 5 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Spor ve yemek güzel ikilli Yorumla Hayatımızkısa +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Spor derken neler yapıyorsun mesela Yorumla Hayatımızkısa +1 yıl Pilates vs. Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Anladım ne zamandan beri Yorumla
orge-49 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Ailemle vakit geçirmekArkadaşlarımla vakit geçirmekHafta sonu arabayla gezmeyi severim 0 0 Yorumla
özgeeeben Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Resim çekmek, kitap okumak ve denizi izlemek 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. yüzmek spor yapmak nargil içmek:) 0 0 Yorumla
Sevooo05 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl yemek yemek alisveris yapmak muzik dinlemek 0 3 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Yemek yemek demişsin ama incecik kızsın 😁 Yorumla Sevooo05 +1 yıl Yemek yiyen herkes tombis olcak degil 😬 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Sende pek incesin be kızım 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sigara
kahve
film
oyun
Voleybol oynamak müzik dinlemek yürüyüş yapmak
1800 sonu 1900 başı osmanlı basını kurcalamak, masaüstü rol yapma oyunları ve yemek programları. bunları alırsanız elimde pek bir şey kalmıyor geriye.
Yapmaktan hiç sıkılmadığım 3 hobim
Spor yapmak
Dışarı çıkıp hava almak (gezmek)
Müzik dinlemek
Şiir yazmak, yeni tarifler denemek, spor yapmak
Spor ve yemek güzel ikilli
Kesinlikle öyle
Spor derken neler yapıyorsun mesela
Pilates vs.
Anladım ne zamandan beri
Dizi izlemek, uyumak ve yemek yemek 😃
Ailemle vakit geçirmek