Kişilik & Karakter Bu sıralar size ne lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Enercisiz kalmışım. Biriniz “eeeeengiieeenn” diye bağırırsa modum yükselir Bu sıralar size ne lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Bu aralar bana sevgi lazım sadece sarılmak bile bana iyi gelirdi.. ama yok hayatımda 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir sıcak tebessüm lazım o da pek mümkün görünmüyor. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben sana gülümserim🫶🏻 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Yerim seni 💛 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. bu aralar 35 derece bi hava lazım soğuk sevmiyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ankara ayazı tam senlik Yorumla u tenedos +1 yıl noğğ noğğ noğ ayazı hariç hepsi benlik Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. Özeneceğim, kendimden üstün göreceğim biri lazım. Bu sayede kendimi geliştirme Arzum yeniden alevlenir. 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Biraz güneşli hava lazım. Havalar çok iç bunaltıcı :D 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sevgi lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu aralar bana sevgi lazım sadece sarılmak bile bana iyi gelirdi.. ama yok hayatımda
Bir sıcak tebessüm lazım o da pek mümkün görünmüyor.
Ben sana gülümserim🫶🏻
Yerim seni 💛
bu aralar 35 derece bi hava lazım soğuk sevmiyorum
Ankara ayazı tam senlik
noğğ noğğ noğ ayazı hariç hepsi benlik
Özeneceğim, kendimden üstün göreceğim biri lazım. Bu sayede kendimi geliştirme Arzum yeniden alevlenir.
Biraz güneşli hava lazım. Havalar çok iç bunaltıcı :D
Kadın daha da trend oldu.
Yalnızlık
Sevdiğim işi sevdiğim yerde yapmak.
Masaj ve kahve
Aşk 🥰🥰🥰
Sevgi lazım