Günoooooooooo ✨Yapmadan ölmeyin. Her sabah erken kalkıp camı açıp uyuyorum en lezzeli uyku. Yapın yaptırı

Günoooooooooo ✨Yapmadan ölmeyin. Her sabah erken kalkıp camı açıp uyuyorum en lezzeli uyku. Yapın yaptırı

Günoooo evet denedim ve totom dondu :D :D
tavsiye etmiyorum kesinlikle.. bir yerleri kapatsak da soğuk oluyor ve hasta oluyorum ondan sonra da.. sdfsdf
Cevap
26Cevap
Ya varya bayılırım özellikle saat 5 civarı çok yaparım bunu. Valla bu soruyu görene kadar sadece ben yapıyorum sanıyordum jshdh 😀
Denedim ve üç dakika yatakta çözülmeyi bekledim kaskatı kesilirim hemen çarpar beni 😄
Yahu kutupta mı yaşıyorsun 😄
Narin vücudum soğuk sevmiyor sjsjsjsj 😂
Yaaa seni üzerler 😂😂
Ama ben kotamı doldurdum kiii 🙄
Ama ayık olsunlar Eğirdir in suyunu içtim Isparta havası aldım Şırnakta görev yaptım karamürsel sepeti de değiliz hani 😂
Ooww tehlikeliboy 😂
Hayır sadece omurgasız şekilden şekile girebilen biri ama gerekirse tehlikeli, amalarım bitmez ama. tehlikeli kılan da bu sanırım 😂
😂😂😂
O nasıl bir fantezi ya 😂🤷♂️ hayatta yapmam öyle bir şey
Ne korktunuz hasta olmaktan ya 😄
Olmaz ki insan. Kutuplarda yaşamıyoruz netice yorganın altındasın hem nasıl hastalıkmış bu 😄
Hava soğukken yataktan kalkıp çişe gitmeye üşeniyorum. Camı açıp ortamı iyice soğutmak için mi kalkacağım 😂 yapacağımı hiç sanmıyorum 😑😂😂
Haa şu an cam açık şekilde yorgan üstümde uzanıyorum. Ama uykumdan uyandım çişimi yaptım şimdi yatak keyfi vakti 😂
Yahu eskiden yasiyodun bunu 😂 evi havalandirmak icin camlar acilirdi ben gomerdim kafami yorgana aynen tatli bi durum
Evet çok severim. Temiz ve soğuk hava eşliğinde yorgan sıcaklığı
Hayır genelde hasta oluyorum böyle durumlarda ben :D
Odanın havalandırılması güzel de, terleyip soğuğu kaptıktan sonrası sıkıntı.
10 numara sabah aktivitesi. Sıcak yatakta soğuk havayı içine çekmek.
Ona manit de lazım ama yaaaaaaaa. Tek başımıza totomuz donabilir mazallah 😂
Ben uyurken annem açar genelde ve daha da yatağa gömülüp daha rahat uyuduğum doğrudur.
Ben genelde onu akşamdan yapıyorum tabi sap birey olarak 😂😏
Bunu da seviyorum bi de rüzgarlı havalarda o esintiyi hissederek uyumayı
Soğukta uyumak en sağlıklisi dinlendiricide olur
Yok, henüz o derece delirmedim..
Yeni kesfetmenize sevindim
Hep vardı 😄
Günaydın.
Zatürre olduk.
O kadar da değil 😄
:)
Eskiden denemiştim
bilerek yapmadım ama başıma geldi