Kişilik & Karakter Hobim ne, nasıl biri olarak görünüyorum? daismoon Takip Et Xper 7 Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bende sorayım analiz sorusu dedim Güncellemeler+1 yıl Bunu anladım ki sizin gibi canımsın soru sorulmaz. Güncellemeler+1 yıl Geri bir zekalılara*.. Hobim ne, nasıl biri olarak görünüyorum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. bence iyi hobin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yemek yapmak, cocuk bakmak 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde yemek pisirip cocuk bakmaktan paket olmus kafan😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocan da bakmiyosa artik sana normal cirkeflesmen😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bekarim saftirik evli degilim istesem bircok erkegi kapima kopek ederim ama gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin kocani da alirim elinden istesem😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki cilveyle alirim ruhun duymaz😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendini kadindan mi sayiyon yoksa😃😃😃 sabah sabah hic gulecegim yoktu Yorumla daismoon +1 yıl Benim erkeğime 2 metre olan ölür seni sever parcalarm hayatında kaybetmiş bulursun kendine Yorumla
Esmeriimbiciim Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sen hangisisin 0 1 Yorumla daismoon +1 yıl Yap işte ne görüyorsan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence iyi hobin
sanırım gezmeti seversin
Yemek yapmak, cocuk bakmak
Evde yemek pisirip cocuk bakmaktan paket olmus kafan😃😃
Kocan da bakmiyosa artik sana normal cirkeflesmen😃😃
Ben bekarim saftirik evli degilim istesem bircok erkegi kapima kopek ederim ama gerek yok
Senin kocani da alirim elinden istesem😃😃
İki cilveyle alirim ruhun duymaz😃😃
Kendini kadindan mi sayiyon yoksa😃😃😃 sabah sabah hic gulecegim yoktu
Benim erkeğime 2 metre olan ölür seni sever parcalarm hayatında kaybetmiş bulursun kendine
Sen hangisisin
Yap işte ne görüyorsan
Kafe ye gidip en arka masada kahve icmek