İnstaya foto koymaya korkuyorum birinin adımı soyadımı yaşımı bilmesinden bile çok korkuyorum?

Önceden olsa internetten adresimi telefonumu herkese verirdim şu an okadar korkuyorum ki birine ufacık kötü laf etsem fotolarımı depolucak adım soyadımı biyerlerde kullanacak gibi geliyor travmam var bu insanlara bu yönden güvenme açısından. Güzel kızım instaya boy boy fotolar atmak istiyorum hatta içinde büyük cesaret olan bi kızım o açık tarzdan fotoları atıp ünlü olma gibi potansiyeelim var fakat var olmaktan bile korkar hale getirdiler. Anlamsız anlamayan insanlar yüzünden böyle oldum. Ben çok ciddi alıngan biriyim ama herkes maymun mu bu dünyada? foto koyamıyorum kimseye bilgi veremiyorum sonra niye söylemiyorsun diye Sorguluyorlar. Sanki kendileri her bilgisini veren insanlar da beni sorguluyorlar. Travmam dan sonra böyle sorgulayici insanlarla karşilaşmaktan nefret ediyorum. Ben kendimle ilgili her şeyi anlatan biriydim fake hesaplarımı açıp hayat hikayende dalga geçtiler. Ben sorgulayan insan istemiyorum. Bıktım. Ama her konuşma basında her insanla bunu yaşıyorum. Tanışma aşamasında neden bilgilerimi vermediğimi sorguladığı ve travmamı tetikledikleri için yol veriyorum. Tüm konuşmalar böyle bitiyor çok monotonlaştı. Anlayan yok. Geberip gidicem bu halde. Ortam da yok. Ben sadece beni anlasınlar istedim şuanda da travmamı anlasınlar istiyorum çok bişi mi istiyorum offfffff

Güncellemeler
+1 yıl
Biriyle instada en ufak atışmam olsa ya da yanlış kişilere instaya versn engellemek yetmiyor rahatlayamıyorum yoksa. Başka hesaptan Bakabilirler diye. O kadar emek verdiğim hesabımı anında siliyorum :( anlaşılmadıkça değersiz hissediyorum ben de gidip delileri buluyorum tam da offfffffffffff
İnstaya foto koymaya korkuyorum birinin adımı soyadımı yaşımı bilmesinden bile çok korkuyorum?