Bebek taklidi yapan yetişkin insanlara ve şiddet ile sorun çözmeye çalışanlara tahammülüm sıfır.
Tahammül edemediğiniz, nefret ettiğiniz söylemler davranışlar neler söyleyin bakalım?

Bebek taklidi yapan yetişkin insanlara ve şiddet ile sorun çözmeye çalışanlara tahammülüm sıfır.
Tahammül edemediğiniz, nefret ettiğiniz söylemler davranışlar neler söyleyin bakalım?
Hani umursamaz dalgacı tipler oluyor… değer algısı olmayan….. ne gerçekten güzel değerli birşet görse değersizleştiren…. Dalga geçen gülen…
ama saçma boş popüler saçmalığa biten tiplere ….
insanlar ölse umrunda olmayıp…. Hayatının pembeliğinin justin bieberın derdinde olan tipler
Cansın sen ❤️🌹
Trafikte sorunlarımı şiddetle çözüyorum. Bir motor kullanıcısı olaraktan. Canıma kast etmiş birine. yaptığın yanlış diyemem. binlerce kere dedik anlaşılmıyor.
Kaskla kafayı vurup geçiyorum daha etkili
Yavaş yürüyen insanlara hiç katlanamıyorum ya o konuda ona ha geldi ha gelecek 🤦🏻♀️ samimiyetsiz insanlara da tahammülüm zero
Beni seven ve bana güvenen insanlarla aramı bozmaya çalışan herkesin uzaydaki karadeliklerde boğulmalarını diledim nett🖤🤔
Gerçekten amin🖤
Cevap
17Cevap
Evet var maalesef.. insanlara hayat tahammül edemiyorum.. iyi insanlar olsa da hayatı zorlaştıran çok fazla kötü insan var maalesef
Her şeye söylenen tahammülsüz insanlara tahammülüm yok.
Egolu insanlara, kendini herkesten üstün gören insanlara, taklitçilere tahammül edemiyorum.
Sokakta yaşlı biri ile ya da bir dilenciyle dalga geçen, görmezden gelen, her şeyde kar amacı güden gelişimini tamamlayamamış ucubelere katlanamıyorum insanlıktan yoksunlar
herkesle canım cicim olanlara
sıraya girmeyi bilmeyenlere
teşekkür özür dilerim günaydın gibi kelimeleri kullanmayanlara
Sadece iyi niyetimi ve saflığımı suistimal eden kötü insanlara tahammül edemiyorum...
Şok bardağın dolu tarafına bakarsan olumlu olsun boş tarafını huzursuzluk verir
Şimdi onları saymaya bile tahammülüm yok :))
İnsanlar. Yüzüne gülüp ekmeğini yiyip arkandan konuşan insan müsrettelerine
Öfke kontrolü sorunu olan insanlar, bencil insanlar
Egoist insanlardan ve söylemlerden nefret ediyorum.
arkadaş bebek taklidi nedir insan utanır yani
Çok şey var ama ediyoruz bir şekilde
Var. Saçma sapan egolu tavırlar
Tahammül edemediğim şeyden kurtuluyorum
Parasızlıga tahammül edemiyorum tek derdim bu
Beyni olmayan kadınlara
Boş konuşanlara
Yalan
Insanlar
Yaşama
kendim
İnsanlar