Kişilik & Karakter Biraz konuşmak dertleşmek isteyen var mı :( ? İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor çok kötü durumda kaldım konuşmak ister mısın? Güncellemeler+1 yıl Kimse yok mu Güncellemeler+1 yıl Nerdesin Biraz konuşmak dertleşmek isteyen var mı :( ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. vardır burada 1 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neyin var dostum? 1 4 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Kötüyüm bro Yorumla ProofStriker06 +1 yıl İkili ilişkiden mi? Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Yok iş Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Genel manada piyasa çok kırık, son 5 senedir birçok insan düzenli bir işte bile çalışamıyor kardeşim. İnan süreç çok zorlu geçiyor sabır etmek lazım.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yazabilirsin bana 1 2 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Nasıl yazabilirim ki gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İistek attım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
vardır burada
Neyin var dostum?
Kötüyüm bro
İkili ilişkiden mi?
Yok iş
Genel manada piyasa çok kırık, son 5 senedir birçok insan düzenli bir işte bile çalışamıyor kardeşim. İnan süreç çok zorlu geçiyor sabır etmek lazım..
Yazabilirsin bana
Nasıl yazabilirim ki gizlisin
İistek attım