Kişilik & Karakter Yeni uyanmis birinin sesi hosunuza gider mi? selinnnisteya Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadasim her sabah ariyo duymasam da baya arka arkaya arıyo hep uykulu sesim hosuna gidiyomus wpfnwldn ben tam tersine hic sevmiyorum ya Güncellemeler+1 yıl Eximin sesi benim de hosuma gidiyo kalın ses ciktigi icin ağfmwld Yeni uyanmis birinin sesi hosunuza gider mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. sevgilimse gider tabi ki de 0 0 Yorumla
oktaytetik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Benimde uykulu sesimi begenen bir çok kişi oldu bende sabah sesimi sevmiyorum 1 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Genelde cinsel ilişki esnasındaymış gibi gidiyordur sesin hafif inlemeli gibi ondan hoşuna gidiyordur :)) 0 2 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Ya hayir sus Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Ya bizde bunları yaşadık işte sus deme 😂😂 Yorumla
arda410841 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Bayılıyorum abi ses tonu benim kırmızı cizgim 1 3 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Onun da sanirim kırmızı cizgisi aücmalf Yorumla arda410841 +1 yıl Genellikle ses tonundan kişi analizi yapabiliyorum ve %85 dogru çıkıyor 😃 Yorumla arda410841 +1 yıl Benim sesim kalin ben beğenmiyorum genelde beğenirler Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Bazılarının sesi uykuluyken etkiliyor 0 0 Yorumla
tırttırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl nefret ederim himhim konuşan insanlardan 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl @zeyneplinna_34 bağımlısı oldu. 😂 0 1 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Hıhııı Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Karga gibi oluyoruz genelimiz 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı. Duymadan bi şey diyemem 0 0 Yorumla
αяяdα1066ツ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı. Daha tatli olur 0 2 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Diosunn alcnakfn Yorumla αяяdα1066ツ +1 yıl Evet deneme yapalm😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
sevgilimse gider tabi ki de
Benimde uykulu sesimi begenen bir çok kişi oldu bende sabah sesimi sevmiyorum
Genelde cinsel ilişki esnasındaymış gibi gidiyordur sesin hafif inlemeli gibi ondan hoşuna gidiyordur :))
Ya hayir sus
Ya bizde bunları yaşadık işte sus deme 😂😂
Bayılıyorum abi ses tonu benim kırmızı cizgim
Onun da sanirim kırmızı cizgisi aücmalf
Genellikle ses tonundan kişi analizi yapabiliyorum ve %85 dogru çıkıyor 😃
Benim sesim kalin ben beğenmiyorum genelde beğenirler
Bazılarının sesi uykuluyken etkiliyor
nefret ederim himhim konuşan insanlardan
@zeyneplinna_34 bağımlısı oldu. 😂
Hıhııı
Karga gibi oluyoruz genelimiz
Duymadan bi şey diyemem