Selamlar... Başım ağrıyor ve halsizlik başladı. Hasta olmak hiç istemiyorum yaa ama üzerimde kırgınlık var. (Kalp kırgınlığımı demiyorum o ayrı, neyse öhöm.)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar... Başım ağrıyor ve halsizlik başladı. Hasta olmak hiç istemiyorum yaa ama üzerimde kırgınlık var. (Kalp kırgınlığımı demiyorum o ayrı, neyse öhöm.)
Genellikle belirli şeyler oluyor her zaman ki şeyler onlardan dolayı bazen düşebiliyor.. ama alıştığım için de fark etmiyor artık.. yani sigara içip kahve içtiğim zaman kendime geliyorum direk.. ya da film dizi açınca spor yapınca ya da kafa dağıtınca modum yükseliyor. yani anlık düşer yükselir..
Geçenlerde direksiyon sınavından kalmıştım. Ona epey canım sıkkındı. Hatta eve gidince kendimi çikolataya falan vermiştim 🤤🤤🤤
Neyse ki bugün mesaj geldi ayın 24'ünde bir sınav daha olacakmış. Onu geçerim inşallah.
Hastalıktan düşmüştü, atlattım. Aman dikkat et..
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim. 🌸
O zaman doğruca en güzel pijamalarını üzerine geçir ve yatağına atla. Bu geceyi sana özel kıl. Yatağa girmeden önce en sevdiğin içeceği hazırla. Mümkünse kahve olmasın, yumuşak içimli bir şeyler olsun. Vücudun sana "Beni ihmal ediyorsun." alarmı veriyor. Lütfen dikkat ediniz güzeller güzeli kadın.
Her yorumunu gördüğümde, gülümsemem... Teşekkür ederim "güzelliğim" 🌸
(Görüyorum, hissediyorum... )
Rica ederim güzelliğim. 🌸
Cevap
13Cevap
TV de netflik ayarını yapamamıştım ama bir sinir gelmişti bana neyse ki hallettim modum yüksek
Modum yükselişte Fenerbahçe maçı aldı 😅
Geçmiş olsun kuzum hastalanma dikkat et kendine. En son kodum özel sebeplerden dolayı düşmüştü ama neyse ki kendimi hemen toparlayabiliyorum.
Teşekkür ederim canımm.
Havaların bir soğuk bir sıcak olduğundan dolayı bünyem bu değişimi anlayamadı ve güçlük çekiyor diyebilirim. Modum ne çok düşük yerlerde ne çok yüksek göklerde iyice düşmemesi için mücadele ediyorum
Bugün iş yerinde işim uzadı, servisi kaçırdım üstüne yağmurda ıslandım yani bundan daha kötü bir gün yaşayamazdım modum şu an gerçekten inanılmaz düşük.
Kafam çok dolu, yorgun,, bugün de bütün gün başımın ağrısı geçmedi, daha da kötüleşti,, ilacın da işe yaramadığı durum bu herhalde..
fabrika yonetım toplantısında canım sıkıldı ne bıleyım bellı bır noktaya geldıgımı hıssettım sogudum bır an ısten
Depresif biri olduğum için
Modum o kadar çok düşer ki.
Hangi birini hatırlayayım.
Modum zaten sürekli düşer ve iner. Mutlaka bir sorun çıkar.
Şu an iyi misinnn?
Evet, iyiyim. 🌸😌
Dün vaydı ama geçti şana da geçmiş olşun
Teşekkür ediyorumm.
İçecek kalmamış yavv
Ders çalışamadığım için 🫠
problemlere geçtim, aklım almıyor nanay olduk
Kolay düşmez modum 😃
Şu tipe bak modum yülseldi☺️😅🤣
Bugün sabahtan beri düşük.. Hasta olacam sanırım..
@herhangibir1 yazmiyooo dieee
ya maske yapiodmm
evicl hayvanım kayboldu ıstanvuk turkıye sınırlar ıcerısındw
Ben aynı bu kedi 😂🙈
Havadan kaç gündür kapalı 😏
Düştü ama anlamsız bir düşüş oldu.
Vefasız biri yüzünden.
bu sabah
beklediğim bir şey ertelendi
Gayet yerinde
Cuma günü modum düştü😏
Misafirlere 😑