Kişilik & Karakter Sabırlı biri misiniz sabırsız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Sağdaki resmen ben Güncellemeler+1 yıl Alooo canlanın azcık Sabırlı biri misiniz sabırsız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sabırlıyım her zaman tabi ki de.. özellikle de bir şey başaracaksam.. mutlaka beklerim ve başarana kadar da vaz geçme m 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Değişiyor dengesizim. Bir bakmışsın aşırı sabırlı bir bakmışsın snye bile beklemek sinir eder. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çok sabırlıyım..https://www.instagram.com/reel/CqgKA2mD72D/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Resme göre sabırlı bir insanım. Her konuda değil tabii. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moduma göre değişir. Bazen çok uyuşuk hareket ederim aşırı sabırlı olurum, bazen de aşırı derecede bir yere yetişircesine aceleci ve sabırsız oluyorum. 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bir. iş yaparken tez canliyim. ya hiç sabrım yok. O yüzden bazen sakarlık yapıp canımı acitiyorum😜 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Daha demin bir arkadaşım "çok sabırlısın" diye mesaj attı. O cevabı vermiş, benim yerime. 1 3 Yorumla clover0 +1 yıl Tanıyoruz bebekim..🫠 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Benim bebeğim evett. 💖 Yorumla clover0 +1 yıl 💓💓 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sabırlıyımdır. Her şeyi deminde severim..#Vesselam 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkisinin ortası diyelim çünkü bazı şeylerde sabırsız birisi olabiliyorum. 0 0 Yorumla
MasumBirCocugum Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Çok sabırsızim annemin karnında nasıl 9 ay durdum hayret ediyorum 0 0 Yorumla
lostinlastonlist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O çaydanlık da nasıl bir şeyse bir türlü dolmuyor içerken çabuk bitiyor ama 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sabırlıyım 😌 ama bazı ufak tefek konularda pek değil gibi 👀 0 0 Yorumla
1234doa Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ay ben çok sabırlıyım iki litrelik çaydanlığın soldaki gibi dolduruyoum 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kargo beklerken sabırsızım sadece. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sevdiğime çok sabırlı sevmadiğime tahammülsüz 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yani kısa yol varsa uzun yolu sabretmem 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Alıştık sabretmeye 0 0 Yorumla
Ⲣⲉⲅsoⲛa_ⲛⲟⲛ_gⲅаⲧа Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sabırlıyım ama herşeyin bir sınırı var elbet 0 0 Yorumla
serenum Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bazen sabırlı bazen sabırsız konuya göre değişir. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. sabırsızım maalesef 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. sabırsız biriyim 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sabırsızlastim:)) 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Sabırsız. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Sabirliyim 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. az çok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sabırlıyım her zaman tabi ki de.. özellikle de bir şey başaracaksam.. mutlaka beklerim ve başarana kadar da vaz geçme m
Değişiyor dengesizim. Bir bakmışsın aşırı sabırlı bir bakmışsın snye bile beklemek sinir eder.
Çok sabırlıyım..
https://www.instagram.com/reel/CqgKA2mD72D/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Resme göre sabırlı bir insanım. Her konuda değil tabii.
Moduma göre değişir. Bazen çok uyuşuk hareket ederim aşırı sabırlı olurum, bazen de aşırı derecede bir yere yetişircesine aceleci ve sabırsız oluyorum.
Bir. iş yaparken tez canliyim. ya hiç sabrım yok. O yüzden bazen sakarlık yapıp canımı acitiyorum😜
Daha demin bir arkadaşım "çok sabırlısın" diye mesaj attı. O cevabı vermiş, benim yerime.
Tanıyoruz bebekim..🫠
Benim bebeğim evett. 💖
💓💓
Sabırlıyımdır.
Her şeyi deminde severim..
#Vesselam
İkisinin ortası diyelim çünkü bazı şeylerde sabırsız birisi olabiliyorum.
Çok sabırsızim annemin karnında nasıl 9 ay durdum hayret ediyorum
O çaydanlık da nasıl bir şeyse bir türlü dolmuyor içerken çabuk bitiyor ama
Sabırlıyım 😌 ama bazı ufak tefek konularda pek değil gibi 👀
Ay ben çok sabırlıyım iki litrelik çaydanlığın soldaki gibi dolduruyoum
Kargo beklerken sabırsızım sadece.
Sevdiğime çok sabırlı sevmadiğime tahammülsüz
Sağdaki evt ben jshshs
Yani kısa yol varsa uzun yolu sabretmem
Alıştık sabretmeye
Konusuna göre değişiklik gösterebiliyor
Insanlara kıyasla evet
Sabırlıyım ama herşeyin bir sınırı var elbet
Çayı öyle demler sen tadı bozulur
O anki ruh halime bağlı sjjd
Bazen sabırlı bazen sabırsız konuya göre değişir.
Genellikle biraz sabırsız biriyim.
Sabırsız bir insanım
sabırsızım maalesef
sabırsız biriyim
Yerine gore
Sabırsız
Sabırsızlastim:))
Ikiside
Sabırlıyımdır büyük çoğunlukla
Sabırsız.
Sabirliyim
az çok