Kişilik & Karakter Genelde iltifat mı edersiniz iltifat mı alırsınız? Aslidham Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!🤩 Genelde iltifat mı edersiniz iltifat mı alırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. genelde iltifat ederim. aldığım zaman çok az olur. 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İltifat etmekten ve almaktan nefret ediyorum 😂İltifat etsem yalandandirİltifat alsam da inanmam 😂 0 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ederim. Aldıklarım da yaşlı teyzelerden olur genelde 😅 0 2 Yorumla Aslidham +1 yıl 😂 Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl 🥲 ağlamak Yorumla
Ccerosss Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İltifatta alırım iltifatta ederim ve bu iltifat küçük cocuklardan ve sevgilimden geldiği zaman ayri bi güzel oluyoo😀 0 0 Yorumla
Shimmer_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Karşı cinse etmeye utanırım hemcinslerime samimiysem sık sık ederim 0 0 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 581 cevap paylaştı. İltifat almayı sevmiyorum ama etmeyi çok severim 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. iltifat alıyorum 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. İkiside oluyor 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
genelde iltifat ederim. aldığım zaman çok az olur.
İltifat etmekten ve almaktan nefret ediyorum 😂
İltifat etsem yalandandir
İltifat alsam da inanmam 😂
Ederim. Aldıklarım da yaşlı teyzelerden olur genelde 😅
😂
🥲 ağlamak
İltifat alırım..
İltifatta alırım iltifatta ederim ve bu iltifat küçük cocuklardan ve sevgilimden geldiği zaman ayri bi güzel oluyoo😀
Karşı cinse etmeye utanırım hemcinslerime samimiysem sık sık ederim
Görselliğime iltifat alırım.
İltifat almayı sevmiyorum ama etmeyi çok severim
İltifat alırım daha çok
İltifat ederim ve yalnız kalırım
iltifat alıyorum
İkiside
İltifat ederim
Alırım
Çok iltifat alırım ama çokta iltifat ederim
İkiside oluyor
ederim