Kişilik & Karakter Haftanın ilk günü nasıl geçti? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gerçi daha gün bitmedi ama şu ana kadar keyifleriniz nasıldı? Haftanın ilk günü nasıl geçti? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Benim çok sıkıcı geçiyor.. 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Yarım günü yatarak harcadım, yarın yetiştir yetiştirebilirsen işi şimdi 😅 ama güzeldi. 1 0 Yorumla
vesoloji Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yorulduk ama iyi yorulduk. Yarın da yorulacağız. Sonraki gün de 🥲 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Dolu dolu geçti cidden zaten gunler kısa 1 0 Yorumla
nicksizim26 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl hastalıkla 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsunn Yorumla nicksizim26 +1 yıl teşekkür ederimm Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Sıkıcı 1 0 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Yorucu 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kötü 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Evde geçti 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Fena 1 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tatil yaparak 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. hep aynı... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim çok sıkıcı geçiyor..
Yarım günü yatarak harcadım, yarın yetiştir yetiştirebilirsen işi şimdi 😅 ama güzeldi.
Yorulduk ama iyi yorulduk. Yarın da yorulacağız. Sonraki gün de 🥲
Dolu dolu geçti cidden zaten gunler kısa
Gayet güzeldi
hastalıkla
Geçmiş olsunn
teşekkür ederimm
Sıkıcı
Sıkıcı
Sıkıcı
Yorucu
Kötü
Evde geçti