Kişilik & Karakter Çok üzgünüm ne önerirsiniz? yyy667 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Boşluktan geçiyorum arkadaşlar stresten 10 gündür reglde olamıyorm. Çok üzgünüm ne önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. bence dizi izle 0 0 Yorumla
Saudadee222 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hic bisey için üzülme hersey gelip gecici 2 sene sonra buna mi uzuldum dersin gulup gecirsin 1 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Ne önermemizi istersin 1 3 Yorumla yyy667 +1 yıl Ne biliyim ne yapayım yani Yorumla Simurg_4 +1 yıl Sen daha bilirsin Yorumla Simurg_4 +1 yıl Bunun için ne öneriliyor ki Yorumla
Ⲣⲉⲅsoⲛa_ⲛⲟⲛ_gⲅаⲧа Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 10 günün böyle geçmiş 11. side mi böyle geçsin 0 2 Yorumla yyy667 +1 yıl NE? Yorumla Ⲣⲉⲅsoⲛa_ⲛⲟⲛ_gⲅаⲧа +1 yıl En az 10 gündür bu durumdasın demek ki, stresli ve üzgünsün yani. 11. gününde böyle geçmesin biraz toparla kendini Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Uzgunlugun onceligi ne askmi ailemi paramı ne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence dizi izle
Hic bisey için üzülme hersey gelip gecici
2 sene sonra buna mi uzuldum dersin gulup gecirsin
Ne önermemizi istersin
Ne biliyim ne yapayım yani
Sen daha bilirsin
Bunun için ne öneriliyor ki
10 günün böyle geçmiş 11. side mi böyle geçsin
NE?
En az 10 gündür bu durumdasın demek ki, stresli ve üzgünsün yani. 11. gününde böyle geçmesin biraz toparla kendini
Uzgunlugun onceligi ne askmi ailemi paramı ne
Allah'a yönel
şarkı dinle
Neden üzgünsün