Kişilik & Karakter Uykuya düşkün müsünüz? Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben değilim ancak bu aralar uykuya çok ihtiyacım var gibi. Uykuya düşkün müsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. kedi ne şirin ya :D hayır uykudan nefret ederim.. 4 saat yeter 1 0 Yorumla
AhmetBahcivan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl O kadar düşkün değilim genelde 7 saat uyurum 1 0 Yorumla
scorpiobaby Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayir düşükün değilim yatmayi çok uyumayi sevmeyen birisiyim 1 0 Yorumla
Efinans Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Uyku ile hiç aram yok. Gece biran önce bitsin istiyorum. 1 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 950 cevap paylaştı. 15 saat uyuyan ben bunu beğendi 😂 gece 11 de yatıp öğlen 2 de kalktım bugün valla 1 0 Yorumla
özgürbiri7 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Her şeyi yeterli şekilde yapmayı seven biriyim uykuyu da öyle 1 0 Yorumla
meleksimsii34 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 69% +1 yıl Kisda geldi ya o yüzden uykuya ihtiyac 2 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. uykuyu hiç sevmem 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hem de nasıl, bayağı bir, çok çok çok. 1 0 Yorumla
imrasera_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl İnanılmaz düşkünüm top patlasa duymam uyuyunca 1 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Uyku beni ben de uykuyu sevemedim bir türlü 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Uykuyu ve uyumayı severim.. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Fazlaca çok çok fazlaca 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Cok severim 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır fazla değilim 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. değilim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uyku sevilmez mi ya keşke uyusak hiç uyanmasak 1 2 Yorumla İsyankarkader +1 yıl Sen kaç gün yatıyon hadi iyisin kışda geldi 6 ay yararsın 😂😂😂 Yorumla İsyankarkader +1 yıl Şaka yaptım genelde Türk kadının mizah anlayışı yoktur hep küfür ederler bura kadınlar küfürbazlar Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. evet çok severim 1 0 Yorumla
ezgi0x0 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Çokkkkkkk 1 1 Yorumla eflani7878 +1 yıl Bir şey için senden izin istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
kedi ne şirin ya :D hayır uykudan nefret ederim.. 4 saat yeter
O kadar düşkün değilim genelde 7 saat uyurum
Hayir düşükün değilim yatmayi çok uyumayi sevmeyen birisiyim
Uyku ile hiç aram yok. Gece biran önce bitsin istiyorum.
15 saat uyuyan ben bunu beğendi 😂 gece 11 de yatıp öğlen 2 de kalktım bugün valla
Hayır uyumaktan nefret ederim öyle söyleyim.
Her şeyi yeterli şekilde yapmayı seven biriyim uykuyu da öyle
Kisda geldi ya o yüzden uykuya ihtiyac
Ailem şikayetçi bu konuda 😂😂
uykuyu hiç sevmem
Hem de nasıl, bayağı bir, çok çok çok.
İnanılmaz düşkünüm top patlasa duymam uyuyunca
Uyku beni ben de uykuyu sevemedim bir türlü
Uykuyu ve uyumayı severim..
Fazlaca çok çok fazlaca
Hayır 7 saat uyku fazlasıyla yetiyor bana
Uyumayı çok severim ama çok uykuyu sevmem
pek değilim
Uykuyu severim.
Çok düşkünüm
Cok severim
Hayır fazla değilim
Değilim
Hep uyusam keşke
Pek değil 😃
değilim.
Uyku sevilmez mi ya keşke uyusak hiç uyanmasak
Sen kaç gün yatıyon hadi iyisin kışda geldi 6 ay yararsın 😂😂😂
Şaka yaptım genelde Türk kadının mizah anlayışı yoktur hep küfür ederler bura kadınlar küfürbazlar
evet çok severim
Çokkkkkkk
Bir şey için senden izin istiyorum
Fazlasıyla