Kişilik & Karakter Bu yağmurda ne yapıyorsunuz? Tabiicanim Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İşteyim çok sıkıldım, napiyosunuz? Tam hatunla film izleme, sarılma havası 😄 Güncellemeler+1 yıl Heyy Bu yağmurda ne yapıyorsunuz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. şarkı dinliyorum öyle 0 0 Yorumla
knowlodgeLord Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl iş yerimin terasında kahve içiyorum mutluyum, buyur gel. 0 1 Yorumla Tabiicanim +1 yıl Sagolasin:) Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Tıkıldım odaya kurumda çalışıyorum napıyım. Yağmur yok burada. 0 3 Yorumla Tabiicanim +1 yıl Neresi Yorumla Menethil +1 yıl Ankara Yorumla Tabiicanim +1 yıl Yağar yakinda Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evdeyim ders çalıştım şimdi de biraz telefon da takılıyorum 0 0 Yorumla
WorldisMahallem Takip Et Xper 1 Yaş: 109 +1 yıl Çalışıyozz. Aynen film bittikten sonra memişler arasına el daldırmalar falan 😁 0 1 Yorumla Tabiicanim +1 yıl Hahahah Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Sarma sarıyorum ara verdim sjdjjf😂😂😂 0 3 Yorumla Tabiicanim +1 yıl Aferin Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sağolasın Yorumla Tabiicanim +1 yıl :)) Yorumla
Vergimukellefi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İşine bak işine boş ver hatunu 0 1 Yorumla Tabiicanim +1 yıl Bakıyorum arada hahag Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çalışıyorum ama yağmur altında değil 0 0 Yorumla
sevilay0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Abi hatununa çok sarıl ve öp ne olurrrr🤧🤧🤧 0 3 Yorumla Tabiicanim +1 yıl Yok ki shshshsh Yorumla sevilay0 +1 yıl Olunca 🤧 Yorumla Tabiicanim +1 yıl Neden uzgunsun Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Orada yağmur mu var 0 2 Yorumla Tabiicanim +1 yıl İstanbul'dayım, nerdesin? Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Isparta Yorumla
zelisssss0619 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Kahve içiyorum 0 1 Yorumla Tabiicanim +1 yıl Hangisinden Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. işe geldik standart 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yıllık izindeyim yatıyorum 1 hafta 0 1 Yorumla Tabiicanim +1 yıl Ne guzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
şarkı dinliyorum öyle
iş yerimin terasında kahve içiyorum mutluyum, buyur gel.
Sagolasin:)
Tıkıldım odaya kurumda çalışıyorum napıyım. Yağmur yok burada.
Neresi
Ankara
Yağar yakinda
Evdeyim ders çalıştım şimdi de biraz telefon da takılıyorum
Çalışıyozz. Aynen film bittikten sonra memişler arasına el daldırmalar falan 😁
Hahahah
Sarma sarıyorum ara verdim sjdjjf😂😂😂
Aferin
Sağolasın
:))
İşine bak işine boş ver hatunu
Bakıyorum arada hahag