Herkesle diyaloga girebilen, samimiyet yakalayan tipler mide bulandırıcı jfjf

Herkesle diyaloga girebilen, samimiyet yakalayan tipler mide bulandırıcı jfjf

Aslında herkesle diyaloğa girmek muhteşem bir yetenek. Bu sohbetin kalitesine ve samimiyetine göre değişiyor sadece. Benimle arkadaş olmak kolay fakat ilerisi çok zorlayıcı. Herkesle diyalog kurup uyum sağlayabiliyorum fakat mutlaka bir mesafe koyuyorum. Duruşum belli.
Çok kolay kanka benimle beraberken çok rahat takılabilir insanlar, dilerse küfür eder, istediğini söyler yargılamam. Saygısızlık olmadığı sürece her şey olabilir ki ben kimsenin benim yanımda saygısızca bir şey yapacağını düşünmem 😃 yaysın a*ı - t*şağı karşımdaki hiç sorun değil
Sıcakkanlı biriyimdir kırıcı olmamak adına karşıdan arkadaşça bir adım geldiğinde konuşurum fakat bu durum kolay kolay samimi bir arkadaşlığa dönmez ayrıca yeni arkadaş dost edinme durumuna çok açık biri değilimdir belirli seviyede kalır genelde.
Kimse benle arkadaş olmasın diye tersliyorum hshxhsjd
Cevap
10Cevap
Samimiyetim değerlidir o nedenle hayır.
Hayır değildir herkesle konuşurum ama herkesle samimi olmam mesafeli olmak herzaman iyidir hayatıma az öz insan sokmayı severim hayatıma giren kişi de uzun vadeli olur birkaç günlük aşklara dostluklara inzami atmam ben
Belli kriterler saglaniyorsa cok kolay. Saglanmiyorsa imkansiz.
1. iyi gorunmek
2. Egitimli basarili olmak
3. canımsın saygisiz aptal olmamak
gerekiyor.
Benimle çok kolay arkadaş olunmaz Ben enerjimin tuttuğu kişilerle konuşup görüşen biriyim enerjim tutmamışsa çok mesafeli ve soğuk dururum Bu yüzden zor bir karakterim vardır.
Arkadaş olmak birini benimseyip hayatıma sokmam çok zor. En iyisi geyik yap geç orada kalsın arkadaşlık boyutuna geçmede sıkıntı oluyo.
Karşı taraf bana nasıl davranırsa bende öyle davranırım, sıcak kanliyimdir doğru ama hemen arkadaşım da arkadaşım diye şekilden şekile girmem.
Kimseye üstten bakmam kibirli davranmam bana nasıl davranılırsa öyle davranırım. Ama hemen arkadaşım canım ciğerim moduna giremem mesafe olur.
herkesle samimi olmam. güvendiğim samimiyetine inandığım iyi olduğunu düşündüğüm insanlarla arkadaş olmayı tercih ederim
Evet hiç böyle biri olmadim ve böyle kişilerden de hoşlanmam
Aşlında kendi alimle takılıyoyum yüjeyşel olayak noymalim ama hekeşle anlaşamam abiş
Zor bir insanım ben, asosyalim de, kolay değil yani.
Aslında kolay ama ilk başta sınır koyarım biraz çünkü günümüz insanları nasıl bilemiyoruz. :)
Samimiyet ayrı arkadaşlık çok ayrı bir şey...
Herkes arkadaşım olmaz her yüze gülenle de samimi olunmaz.
Zordur mesafeli duruşumdan dolayı
Bazı samimiyetle enerji çok tutar kişi bile anlamaz kolay iletişim kurarım yinede bana adım atana adım atmayı tercih ederim (tecrübe)
samimi insanim güler yüzlüyüm ama öyle hemen yakın olmam kimseyle
ben asosyalim ama arkadaşım olsun isterim zorbalık veya dost kazığı değil
Kolaydır ama arkadaş kalmak zordur
çok kolay ama çok zor:)
Karşıdakine bağlı tamamen
Benimle arkadaş olmak zordur.
İlk etapta ürküp kaçmazlarsa kolay olur tabi.
Hayir hayatima cok zor alirim
hayır ben herkesle muhatap olan birisi değilim
kolaydır
dost olmak zor
Evet cok basit samimiyet yeterli
Arkadaş olmak kolay ama sürdürmek zor
Bilmem hiç krndimle arkadaş olmadım
Çok zor ya 😂
O yüzden yalnızım 😂
Değildir
Asla değildir
Değil