Çok dikkat etmiş olsan bile kaçınılmaz son olabiliyor bazen maalesef siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Çok dikkat etmiş olsan bile kaçınılmaz son olabiliyor bazen maalesef siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Sinirlenince kendimi kontrol edemiyorum çoğu zaman. Kırıp döküyorum, ama benim için değerli birini kırdıysam da durumu düzeltmek için elimden geleni yaparım.
Geçmişte kırmak istemediğim halde kırdığım insanlar olmuştur tabiki yani insanız neticede ve zaman zaman karşıdakinin neye kırılıp kırılmadığını bilemeyebiliyoruz. Eğer karşımdakini bilmeden, haksız yere kırdıysam mutlaka gönlünü alırım ama bazen gerçekleri karşımdakinin kırılması pahasına da olsa söylerim ve kırıldı diye de pişman olmam, herkese gerektiği gibi muamele yaparım.
Hayır kırılmasını istemediğim kimseyi bilerek kırmadım.. yani insan olduğumuz için elbet yanlışımız hatalarımız olur.. ama onda da zaten gönül almaya çalıştım her zaman ve hatam olduysa da özür dilerim karşımda ki insandan
Kırmamak için elimden gelen her şeyi yapıyorum.. Her zaman böyle olmuştur.. Yeri geliyor bazen kendim kırılıyorum ama karşımdaki insanı kırmıyorum..
Sende öylesin biliyorsun değil mi.. 🥰🥰
Ben biliyorum o güzel kalbini hiç bozma olur mu.. ☺️
Cevap
8Cevap
kırılmak istemeyen kırmayacak
ben kimseyi durup dururken incitmem çünkü
Kırdım hala çok pişmanım. Ama benimde sabrımın bir sınırı var
İlla ki olmuştur ama o kişi beni iyi tanıyorsa beni dinler anlamaya çalışır önce.
Hayir asla kırmak istemem kimseyi
evet kırdığım oldu
çok olmuştur
Evet kırdım
Evet
Olmuştur kesimlikle
maalesef oldu
Evet kırdım maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?