Kişilik & Karakter Sizi en çok ne heyecanlandırır? Séduire Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizi en çok ne heyecanlandırır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Afiyet olsun beni heyecanlandıran bir şey kalmadı hiç 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen İzmirde değil miydin? 0 1 Yorumla Séduire +1 yıl Ne alaka anlamadım Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Adrenalini olan hersey 0 0 Yorumla
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Özlediğim birinin karşimda durması 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Beklediğim video oyunun çıkması. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen Ankara’da değil miydin 0 8 Yorumla Séduire +1 yıl Pardonda ne alaka? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pâtisserie de görmüştüm aynı eli Ankara’da Yorumla Séduire +1 yıl Pâtisserie ye gitmem ben genel olarak Café/Restaurant severim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış görmüşüm Yorumla Séduire +1 yıl Evet beni tanıman imkansız sokakta görsen tanımazsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet evet sadece elinizden oldu Yorumla Séduire +1 yıl Siz geçtik düşüncelerinizi dün akşam ifade ettiniz ekleyeceğiniz bir şey yoksa iyi akşamlar Yorumla Séduire +1 yıl *gerçek Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen Eskişehir’de değil miydin? 0 2 Yorumla Séduire +1 yıl Benle neden oynuyorsun Yorumla Séduire +1 yıl Amaç ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Afiyet olsun beni heyecanlandıran bir şey kalmadı hiç
Yaptığım yemekleri yiyenlerin yüzündeki hissiyat
Aşkımın sesi, dokunuşları
Sen İzmirde değil miydin?
Ne alaka anlamadım
Adrenalini olan hersey
Özlediğim birinin karşimda durması
Beklediğim video oyunun çıkması.
Sen Ankara’da değil miydin
Pardonda ne alaka?
Pâtisserie de görmüştüm aynı eli Ankara’da
Pâtisserie ye gitmem ben genel olarak Café/Restaurant severim
Yanlış görmüşüm
Evet beni tanıman imkansız sokakta görsen tanımazsın
Evet evet sadece elinizden oldu
Siz geçtik düşüncelerinizi dün akşam ifade ettiniz ekleyeceğiniz bir şey yoksa iyi akşamlar
*gerçek
Yüksek bir yerden atlamak
Kolundaki güzel saatten tanıdım demek
Mantı
Kadife sesli bir insanla muhabbet etmek
Enflasyon
Sen Eskişehir’de değil miydin?
Benle neden oynuyorsun
Amaç ne
Bana özel bir şey