İşyerinde yeni tanıdığım benden yaşça büyük bir erkeğin beni sahiplenmeye çalışması?

İş yerinde birkaç gündür tanıdığım benden yaşça büyük bir erkek herkesle bitanem hayatım diye konuşan bir tip bana da o şekilde konuştu herkese öyle olduğu için çok takılmadım bu kez iltifat etmeye başladı çok güzelsin çok şık olmuşsun senin gibi güzele nasıl bakmayayım tarzında şeyler söylemeye başladı arada iltifat edilse insanı mutlu eder ama bu sürekli hale geldiğinde insanı sıkıyor bende rahatsız oldum bu durumdan iltifat olayını da aşıp yalnız kaldığımız bir anda beğendiğin birşeyin linkini at sana yılbaşı hediyesi alıcam dedi bende gerek yok dedim en sevmediğim şeyler hayır istemiyorum tarzı kelimeler dedi iş yerinde diğer arkadaş gelince konuyu kapattı.. diğer arkadaşa daha önce yılbaşında hediyeleştiniz mi diye sordum hayır dedi.. iş çıkışı konu açıldı ve ben bir çizgim olduğunu o çizgi aşıldığında rahatsızlık duyduğumu belirttim. Haklısın anladım seni dedi. Ertesi gün hiç konuşmadı aksine herkese iltifatlar yağdırdı. Yani kısacası yeni tanıdığım birinin aşırı yılışık iltifatları hediye almak istemesi sürekli bakışlarını üzerimde hissetmem beni çok rahatsız etti bunu bu şekilde yüzüne söylemekle iyi mi yapmışım

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca beni birkaç gündür tanıdığı halde benim için önemlisin bende senin için önemli olmalıyım tarzında söylemlerde bulunuyordu sürekli
İşyerinde yeni tanıdığım benden yaşça büyük bir erkeğin beni sahiplenmeye çalışması?