Sizce genç bir kız bulmuş olabilir mi?

Ben 39 yaşındayım o da 39 yaşinda. Ikimiz de hiç evlenmedik. Ikimiz de kariyerliyiz, ikimiz de muhafazakar insanlarız. Aile durumlarimiz bile ayni. Geçmişimiz ve kariyer planlarimiz aynı. Ikimizin de Annesi babasi vefat etmiş, ikimize de miras kalmiş, malvarliğimiz ve aylık gelirlerimiz bile aynı. Ikimiz de sosyal insanlar değiliz. 2 kez buluştuk gayet iyi geçti hep evlilikten bahsediyordu. Ama bir süre sonra ilgisi azalarak bitti ama ayrilmak da istemiyor. Nedenini anlamiyorum ama buluşmamak icin devamli bahane uyduruyor, ben aramazsam nerdeyse 1 hafta aramiyor, yazmiyor. Ben trip atinca umursamaz davraniyor. Sonra 1 hafta 10 gün falan geçince arayip özür diliyor bir daha böyle davranmiycağini söylüyor falan. Affedince yine böyle ilgisiz davraniyor iletişim kopuyor. Sanki beni yedekte tutuyor gibi hissediyorum. Bunu da kabul etmiyor tepki gösteriyor ben öyle bişey yapmam diyor. Ama bu yaptiklari normal değil.

Aklima hiçbişey gelmiyor niye böyle yaptiğina dair. Acaba benden daha genç birini mi buldu diye düşünüyorum ama ben de yaşımdan çok genc görünüyorum 25-30 gösterdiğimi söylüyor herkes. Bakımlıyım ve ortalamanin üstünde güzelim. Biraz fazla mütevaziyim galiba o da etkili. Yani benim meslektaşlarım ya da benim sosyal çevremdekiler çok havali ve özgüvenliler. Ben biraz fazla mütevaziyim alçakgönüllüyüm galiba bu da tüm eski sevgililerimde bir ego oluşturuyor. Kendilerini benden üstün görmeye başlıyorlar. Bilmiyorum neden bunu yaşıyorum. Sizce neden olabilir? Genç bir kız mı buldu acaba?

Sizce genç bir kız bulmuş olabilir mi?