Herkese selam bahsettigim gibi derin bi bataklığın içindeyim yaşım da gelip geçiyor geriye baktığımda ne gençliğimi ne çocukluğumu yasayabildigimi görüyorum her şey sanki yarım kalmış gibi çok mutsuzum bi mesleğim yok olsun çok isterdim ama sıkışmışlığın içindeyim benim gibi hissedenler vsr mi sonumuz ne olucak böyle
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
maalesef ülkenin 20 30 yaş arasındaki gençlerinin yüzde 80i aynı durumda ben de ayn ı durumdayım. artık kurtulsak da bir şeyler güzele gitse de zevk alamayacağız. hep bir melankolik hava ile yaklaşacağız. hep mutsuz olacağımızı hissedip anın tadını yok edeceğiz. artık bizden geçti
Gerçekten öyle gibi 1 Ay sonra 25 olacağım inanılmaz kötü düşünüyorum okul için bile geç kaldığımı hissediyorum hiç bi şey için keyif almıyorum bazen sadece yok olmak istiyorum
bende aynı durumdayım 26 yaşındayım kpss çalıştım bu sene yine atanamıycam. saçlarım bembeyaz yaşıtlarım evli meslek sahibi. çocukları var ben evde odama çöküp ağlıyorum. ailemde bana katlanamıyor artık git başka yerde çalış falan diyorlar. resmen kanser olacağım yakında umarım olup ölürüm ölümden başka çare yok
Son zamanlarda bana da tek çare bu gibi geliyor açıkçası ahh su aileler keşke evlatlarının arkasında dimdik kapı gibi dursalar bende hep okumak istedim bi mesleğim olsun istedim ama olmadı belki de her şey daha farklı olurdu keşke atanıp kurtulsaniz hangi bölümden giriyorsunuz
sosyal bilgiler bölümüm ama sıralamam çok kötü geldi
Kpssden mi
hep ailem yüzünden bu haldeyim zaten 1 sene mezuna bırakmadılar beni dershane parası veremeyiz dediler gidip bu bölümü okudum ataması 0. şimdi de kpssde atancam diye boşuna 4 senemi verdim. bir baltaya sap olamadım. sanki kendileri oksforddan mezun gibi beni eleştirmezlermi bide. evde tıkıldığım için kendime eş de bulamıyorum liseden arkadaşlarım hep meslek edindi evlendi. vallahi onlara o kadar özeniyorumki. onlar 20 yaşında dururken ben sanki 45 yaşında bir nene gibi gözüküyorum
Aynı durumu yaşıyoruz çok üzülüyorum bizlere ailemde beni bırakmadı ki ben bi okuyayım meslek edineyim kaç kere söyledim ben öyle markette ya da magazada çalışamam hayallerim var diye asla destek olmadılar asla bi kitap bile almadılar geçen sene ve bu sene çat pat bi şeyler yaptım bi okul geldi sürekli beni oyaladilar kandırıp durdular ve okula gidemedim şu an geldiğim nokta perperisan yolumu asla bulamıyorum saçma sapan dandik bi işi onayladım ona gidicem istiyor muyum hayır buna bile mecbur bırakılmış gibi hissediyorum onlar yüzünden her şeye geç kalmış gibi hissediyorum
bende aynı şeyleri yaşadım acını çok iyi anlıyorum. erkek kardeşimi 3 sene boyunca dershaneye verdiler istediği bölümü kazansın diye. kazanamadığı için sevindim ya. beni kardeşimden nefret ettiren bi hale döndürdüler. kardeşimde benimle dalga geçiyor ailede sanki fazlalıkmışım gibi herkes bu kafada. biliyomusun ben üniversiteye gittiğimde odadan benim yatağımı attılar kardeşime özel oda yaptılar sınava çalışacak diye. ben salonda kalıyodum. şu an hala salonda kalıyorum. özel hayatım bile yok telefona baksam yine suç oluyor. umarım geç vakte kalmadan ölürüz
26 yaşında olup bunları yaşamak çok acı bi durum allahtan okul için laf etmemişler bi şekilde gondermisler bizimkiler ona bile razı değil ancak oyalıp duruyorlar geçen sene için bu seneden seneye gir hallederiz dediler bu sene girdim yine aynı şey ipleriyle kuyuya inilmez ama ben ailem diye her zaman inandım onlar ne yaptı heveslendirip köşeye fırlattı erkek kardeşin sırf erkek diye bu durumu yaşıyordur en kıymetli o ya malum
keşke senide okutsalardı çok kötü bi durum gerçekten hayata boşa gelmişiz resmen ya
Neyseki senin kötü da olsa bi mesleğin var ben perişan haldeyim onlara kalsa asla paraları yok ama gizliden gizliye para saklamayı bilirler asla okutucak güçleri yok islerine gelmiyor çünkü
benim bir tane görüştüğüm vardı üniversitede. mezun olunca aileme söyledim. ama oda aynı bölümden ve atanamamıştı yinede evlenicektik. ailem mani oldu çocuk benden ayrıldı. şimdi evlenmiş onu görüncede kahroluyorum. sanırım bizim huzur bulmamız için ya ölmemiz ya da evlenmemiz gerek
Benimki de sırf dengesiz ailem yüzünden beni terk etti çünkü o okuyordu mezun olucakti ben ise öylece evde oturiyorxum
durumumuz çok zor ben müslümanlıktanda soğudum bu yüzen biliyomusun
diyorumki ben neden bu berbat hayat için tanrıya şükrediyim. sağlığım bile kalmadı genç yaşta her yerim ağrıyor sürekli egzama oluyorum stresten mide krampları oluyor
Aynısını yaşıyorum bir de şey durumu var çevre sürekli şey der sabret işte yok böyle olmayanlar var şükret yok güzel şeyler gelicek yahu ne zaman neyine sukredicem
ben dinsizleştim valla hiç umursamıyorum dua falanda etmiyorum zaten ne istesem olmuyo.
o yüzden ölümdende hiç kormuyorum tanrıdanda hiç korkmuyorum sanki dünyada 26 sene boş boş dursun diye yollanmışım gibi hissediyorum
İstediği hayatı yaşayabilen var mı?
Kurtaralım