Kişilik & Karakter Yolunda giden bir şeyiniz var mı? Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Neleriniz var? Güncellemeler+1 yıl Ben böyle yolun güzergahını.. Yolunda giden bir şeyiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. yolunda giden hiç bir şeyim yok maalesef. kötü günler geride kaldı şimdi sırada daha kötüleri var 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Çok şükür yolumda güzel yoldaşımda 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gitmiyorsa bile umursamıyorum bu aralar. Bıraktım ipin ucunu. 1 1 Yorumla Buz_Yanığı33 1 yıl Ahhh Yaşa Bana Beee Oyna Bana Be Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Var tabii ki.. Yoksa bu yaşa kadar yaşayamazdık.. Bir düzen içinde tıkır tıkır işleyen de var birkaç yolunda gitmeyen konular da.. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Evet var. İş , sevgili , aile tek sorun araba bozuldu onun da çaresi kolay. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bu sıralar yolunda gitmeyen hiçbir şeyim yok çok şükür 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Herşeyim yolunda ve tıkırında bir tek aşktan yana şansım yok 😁😁 0 0 Yorumla
Pembebonibonşeker Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sağlığım allaha şükür spor kitap düzeni oturttum bide ders çalışma düzenim olsa tadından yenmez 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Var tabii Ailemle şükür ilerletebiliyoruzbxhxnd 0 6 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Bize öyle bir talimat verilmedi asdfhjasdf Yorumla FeshiMüna +1 yıl Gelecek az sabır ixnxkdkx Yorumla Rascoln36 +1 yıl En belirgin özelliği sabırsız olan adama sabret denildi asdfhjasdf Yorumla FeshiMüna +1 yıl Çabuk yaslandirir bu özellik biran önce tergee xjxndjk talimat geldi xjxnzkzm Yorumla Rascoln36 +1 yıl Talimat alındı asdfhjasdf Yorumla FeshiMüna +1 yıl Ixnxjxnx Yorumla
simtansama Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vardır ya 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Var çok şükür 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yolunda giden hiç bir şeyim yok maalesef. kötü günler geride kaldı şimdi sırada daha kötüleri var
Çok şükür yolumda güzel yoldaşımda
Gitmiyorsa bile umursamıyorum bu aralar. Bıraktım ipin ucunu.
Ahhh Yaşa Bana Beee Oyna Bana Be
Var tabii ki.. Yoksa bu yaşa kadar yaşayamazdık.. Bir düzen içinde tıkır tıkır işleyen de var birkaç yolunda gitmeyen konular da..
Evet var.
İş , sevgili , aile tek sorun araba bozuldu onun da çaresi kolay.
Bu sıralar yolunda gitmeyen hiçbir şeyim yok çok şükür
Herşeyim yolunda ve tıkırında bir tek aşktan yana şansım yok 😁😁
Sağlığım
allaha şükür
spor kitap düzeni oturttum
bide ders çalışma düzenim olsa tadından yenmez
Var tabii Ailemle şükür ilerletebiliyoruzbxhxnd
Bize öyle bir talimat verilmedi asdfhjasdf
Gelecek az sabır ixnxkdkx
En belirgin özelliği sabırsız olan adama sabret denildi asdfhjasdf
Çabuk yaslandirir bu özellik biran önce tergee xjxndjk talimat geldi xjxnzkzm
Talimat alındı asdfhjasdf