Karşınızdaki insanın sergileyeceği hangi davranışlar sizin koşarak kendisinden uzaklaşmanıza neden olur?

Karşınızdaki insanın sergileyeceği hangi davranışlar sizin koşarak kendisinden uzaklaşmanıza neden olur?

Yalan söylemesi.. çünkü yalan benim kesinlikle kırmızı çizgimdir.. yalan söyleyen bir insana bir daha güvenemem ve bir daha sevemem. bunun dışında verdiği sözleri tutmaması ya da tutarsız davranması aldatması bana ihanet etmesi bunlar da beni anında soğutur o insandan.. her şey gönlünüzce olsun..
Belli bir duruşu, kuralı, kriteri olmayan; bunlara sahip ama bunu gelişime kapalı ve törpülenemeyecek tabu olarak gören, bencillikten dolup taşan, burnundan kıl aldırmayan, keser gibi her şeyi kendi menfaatine yontan, aşırı özgür ve rahat davranan, ani ruhsal değişimi olan, dengesiz, değer vermeyi de değer görmeyi de bilmeyen, aymaz insanlardan...
Teşekkür ederim..
Rica ederim.
Birçok etken var fakat en başı çekenleri sayacak olursak yalanını yakalamış olmak, kıskandırma çabasına girmesi veya karşı cinsle gereksiz samimiyetini yakalayıp görmem gibi unsurları sayabilirim.
İlgisizlik, kaba davranışlar, saygısızlık.
Arkadan iş çevirmek ve yalanlar.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Cevap
8Cevap
Saygısızlık, korkaklık, gevşeme..
Aşırı ısrar, haddinden fazla sahiplenme, kısıtlayıcı tavırlar, lüzumsuz kurallar... Bunlardan herhangi birine bile sahipse çok çabuk soğurum.
Karşı cinsle fazla samimi olması ve beni bir kere olsa dahi görmezden gelmesi. Aşkımdan ölsem de biter.
Ben farklı anlamışım soruyu pardon. Dedikoducu laf taşıyan iki yüzlü insan sevmem.
Yalan söylemesi ve ısrar ederek beni yalana inandırma çabası
Kadınları aşağı görmesi, sürekli kendini övmesi kısaca narsist olması yeterli.
Sanırım beni bunaltması diycem insan aşık olunca ona bile alışıyor 😂
Belirli davranışlar yok ama kötü biri olduğunu anlarsam soğurum.
Benim hassas olduğum konularda sürekli yanlış yapması..
Görgüsüzlük. Görgüsüz ve sonradan görme insandan saniyesinde soğurum
Gösteriş yapıyorsa
Kendinden fazla bahsediyorsa
Futbol takımı tutuyorsa
Sesinin tonu ya da diksiyonu kötüyse
küçücük bir yalan söylediğinde bile
Haddini bilmiyor yersiz konuşuyorsa
Söylemlerinin altı boş ise uzaklaşıyor ve soğuyorum..
Sürekli argo kelime ve pısırık olması korkak erkeğe tahammülüm kendi sürekli övmeside.
Saçma sapan hareketler yapması, saygısızlık, bakımsızlık.
İnsanları küçümseyen itici itici konuşan görgüsüz yalancı insanlardan
Kendini bi cacık sanıp karşısındakine küçümseyici laf etmesi
Laubalilik, ısrar, emri vakii
Yalan konuşması veya konuşamaması 😂
dişiliğini kullanması
Yalandan nefret ederim
Yobaz olması, egoist olması
Yalan, cehalet ve vizyonsuzluk.
Offf yalan
Dış görünüşüme göre yargılaması
Egolu davranış
Egolu olması direk soğutuyor