Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali... Ben yaptırabileceğine inanıyorum açıkçası, sizin fikriniz nedir?

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali... Ben yaptırabileceğine inanıyorum açıkçası, sizin fikriniz nedir?

Hayır, güzel üslup bir insana her şeyi yaptıramaz. Güzel üslup, başkalarıyla iletişim kurmak ve onları ikna etmek için önemli bir araçtır. Ancak, güzel üslup tek başına yeterli değildir. Bir insanın başarılı olması için, başka özelliklerine de sahip olması gerekir.
Güzel üslup, başkalarını etkilemek için kullanılabilir. Örneğin, bir iş görüşmesinde güzel üslup kullanarak, işverenin dikkatini çekebilir ve iş teklifi alabilirsin. Bir satış görüşmesinde güzel üslup kullanarak, müşteriyi ikna edebilir ve ürün veya hizmetini satabilirsin. Bir politikacı, güzel üslup kullanarak, seçmenleri ikna edebilir ve seçilebilir.
Ancak, güzel üslup her zaman başarılı olmaz. Örneğin, bir kişi, güzel üslup kullanarak, başkasını bir şey yapmaya zorlayamaz. Bir kişi, güzel üslup kullanarak, başkasının düşüncelerini veya duygularını değiştiremez.
Doğru üslup ile konuşmadığın için sana kulak tıkayanlar, doğru sözlerini de duymazlar...
Üslubunu düzelt ki, doğru sözlerin daha çok insana ulaşsın
Sait Çamlıca...
Eğer karşındaki seni seviyorsa gerçekten önemsiyorsa üslubun nasıl olursa olsun senin dediklerini Dikkate alır Ama tabii ki Uslu bu kişinin kimliğidir çok önemli
Cevap
8Cevap
Her şeyi yaptıramaz
Herşeyi değil ama çoğu şeyi. Tabi bazı insan insanlıktan anlamıyor o ayrı😂
Yanlış uslup doğru sözün celladı dır
tabii ki de tatlı yılanı deliğinden cıkartırsın
Ever yaptırır
Yaptıramaz.
Evet.
Evettyeye
Yaptıramaz
çoğu şeyi yaptırır