Kişilik & Karakter Size göre yetenekli erkek kimdir? Yargıdağıtan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkese iyi hafta sonları Güncellemeler+1 yıl Güncel Size göre yetenekli erkek kimdir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. zeki olan insandır 1 1 Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Obaaa
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Avukat olan zeki olan bana yetenekli geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen yetenekli olmadin kesin 1 40 Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Bebek mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam hadi susuyom Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Susma havla 😆😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam abi sen havla önden bende havlayimm Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Velet mk😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pesimde k0pk olursn öyle deme 23 yas Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl boş ver mk sen kimsin sülalen de ben gibi erkek yok velet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen erkeksin ya yeter bana Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Ben sana fazlayım Abısi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla degilsin tam bana göresin Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Yav git tamam güldük eğlendik kendine başka eğlenceler ara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok eğlencem sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sen sen Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Engel yiyeceksin az kaldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atma engel bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hosuma gittin Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Saçmalama abisi küçüksün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 yasindayim abisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam bana göresin çıtır erkekleri severim Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Derdini mesaj atarak yaz Abısi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmam sana Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Şu an ne yapıyorsun mkodum? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terbiyeli konuş çıtır oğlan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni yatağa atasim var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üstüne cikmak istiyorum Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Engel geliyorrrrrrrr velet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Engeleme yahuuu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Velet diyince kendimi kücük hissediyorum Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Öylesin gelmişsin birde burada bana orsplku yapıyorsun az gururlu ol Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Benimle dalga geçiyorsan bile bu kadar gurursun olma hiç bir açıdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana orsplk yapmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dalgasina yaaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyemi aliyorsun sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gururluyum zaten Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Ben kimsenin benimle gevezelik etmesini sevmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben severim ama Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl İyi sen kendi kendine yazmaya devam edebilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana cevap ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninle konusasim geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abisii Yorumla
Hakan_018 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Hendini kontrolde tutabilen kişi 1 3 Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Güzel cevap Yorumla Hakan_018 +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Rica ederim minik dostum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
zeki olan insandır
Obaaa
Avukat olan zeki olan bana yetenekli geliyor
Sen yetenekli olmadin kesin
Bebek mk
Tamam hadi susuyom
Susma havla 😆😆
Tamam abi sen havla önden bende havlayimm
Velet mk😆