Sevdiğiniz birini veya masum olan herhangi birini, hatasından dolayı üzmemek için sabredebilir misiniz, yoksa acısını başka birşeyden mi çıkarırsınız?

Sevdiğiniz birini veya masum olan herhangi birini, hatasından dolayı üzmemek için sabredebilir misiniz, yoksa acısını başka birşeyden mi çıkarırsınız?
Genel bir soru olduğundan yüzeysel cevaplayabilirim ancak, başta söylemek isterim ki kimsenin ya da kendimin problemini başka şeyleri kırarak, dökerek çıkarmak benlik değil. Bir kişiyi, dilerse dünyanın en kötü insanı olsun, kırmamak için cümlelerimi içimden çok fazla tartarım, yanlış bir şey çıkarsa da karşımdakinden daha fazla etkilenirim. İnsanları kırmamak için epeyce çaba sarf ediyorum. Ne çok şey yaşıyorlar, benim herhangi bir rahatsız ediciliğime ne lüzum var. 😔
Konuşurken seçtiğim kelimelerin boynunu 🙄😂😂
Kendimi kırarım kalp kirmak yerine
Sevmediklerim se ok kırarımda sevdiklerimi kirmam kafamı rarım daha iyi😊
Cevap
4Cevap
Kalp kırmamayı denerim elimden geldiğince.
Sevdiğim kişiler den asla acısını çıkarmam görmezden gelirim
Kendimi kırarım da bazı insanlar kırılmayı hak ediyor ama.
Dilimin kemiği yok illaki kırıyorum, bazen sabrediyorum, sonunda yine kendi kendimi yiyerek kaybeden aslında ben oluyorum.
Yani bazen ırabilyiorum ama onu kırmak daha mantıklı çünkü kurılmayu hak ediyor aslında
Gerekliyse kalpk
Ay elim değdi pardon 😂
Gerekirse kalp kırarım. Ben üzülecegime onlar üzülsün. Kimsenin yanlışına boyun eğmem, maruzda kalmam
Ortada bir hata varsa kalp kırmaktan çekinmem.
Kendimizi kırarz
Bir şey kırmam
Sabrederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?