Selamlar.. Haftanın son gününe gelmişken sorayım dedim, sahi senin neyini severler? 😄 Keyifli günler.✨️

Selamlar.. Haftanın son gününe gelmişken sorayım dedim, sahi senin neyini severler? 😄 Keyifli günler.✨️

Bir güzel yüreğin dediğine göre😊çünkü sen sevince güzel seviyorsun insanları. Sevdiklerinle gönül bağının ne kadar derin ve samimi olduğunu biliyorum. Sevdiğin insanlar da çok iyi insanlar oluyor 😊🌹🌹dolayısıyla insancıl ve yardımseverlik olabilir en basitinden
Pratik çözüm üretirim birde her ne kadar seçici beğenmez gibi olsamda sorun çıkaran değil çözmeye uğraşan tarafımdır. Karakterimden bahsetmiyorum bile o konuda ender bulunan aranan kişilerdenim. Bence yeterli 😃
Günaydın, cana yakın samimi komik ve güvenilir olmamı severler genelde. yani beni sevenler bu şekilde söyler, bazen de zeki derler. ama sevilecek öyle aman aman özelliklerim yok.. ✨✌️
Ben genelde bir şey söyleyeceğim zaman eğip bükmem ya da yumuşatmam, direk olduğu gibi söylerim, bundan bazen nefret ederler bazen severler işin açığı çokta umrumda değil ben buyum
Cevap
10Cevap
Bilmiyorum sevenlere sormak lazım 😬
Ayrım yapmaya kıyamadım, komple bütün olarak..
Aman sakın yapma bay K :D
Ya hep ya hiç, uçlarda yaşamak güzel.. 😅
Çok merhametliyimdir
Beni seven varsa yazsın yorumumun altına en çok hangi yönümü seviyorlarsa..
Özgür ruhlu olmamı severler bence. Toplumdan, çevremden soyut başına buyruk beynimi severler.
Güler yüzlü deli dolu oluşumu
Güvenilir, komik, delidolu, dostlarını savunan ve ideallerini savunan o kişiyim 😃🔥❤️
Birilerinin sorunu olduğunda hep çözüm arayıp bana gelirler bende çözerim tabi enayi gibi
En çok söylenilen
Güven
yargılama yok… insanlar kendi olabiliyor…
gerçek dost arkadaş… yani gerçek sahte olmamak
Candan samimi olan yönümü.
kalbimi seviyorlar saf kalpli oldugum için
Neşeli oluşumu 😂
Pozitif oluşumu severler
Güler yüzlü olmamı severler..
Cana yakın olmamı heralde
Güler yüzlü oluşumu severler
Efendi derler ama bazen değişir bu durum 😅
Korkaklığımı galiba, bu sitede onu fark ettim.😨
Hiç bir yönümü sevmezler
sevemez kimse senii benim sevdiğim kaadaaar diye bi şarkı vardı