AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen bunu niye dert etmişsin ki bro kişilik karakter olarak kendini geliştirdin mi yerinde mi saydın seni tanımadığım için bilemem de pp ye bakınca yakışıklı olmadığını görmekte zorlanmıyorum😀
Senin demenle çirkin olmadım be risk kardeş herkes yakışıklısın der sen ilk önce fake fotolardan kurtul :)
Birincisi benim hesabıma ne tarz bir fotoğraf koyacağım kimseyi bağlamaz ister kendi fotomu koyarım ister manzara fotosu koyarım istersem başka bi şey s*kimin keyfine göre anladın mı hacı ikincisi sen kendini de geliştirememişsin buda belli oldu tipsiz olduğun kadar yerinde de saymışsın eğer öyle olmasaydı söz konusu kendin bile olsan objektif olurdun sen sana iltifat edene bakıp kendini dünya yakışıklısı sanıyorsun seni beğenmeyeni ise reddedip kabullenmek istemiyorsun kimse seni burada kıskanmaz ya da tanımadığın insanların senle bi derdi olamaz ciro bunu anla tipsizsen tipsizsin derler iyiysen iyisin derler
Y*rrak gibi tipin var bide gereksiz ego kasıpta milletin gözünde daha antipatikleşme
İyisin diyorlar etrafındaki insanlar ama senin gibi ezik insanlar aksini söyler sanırım yazdığım şeyin zoruna gitmesinden kaynaklı vuracak bir yer bulamadın
Tamam biraderim en iyi sensin muhteşem yakışıklısın podyumdan fırlama manken gibisin mübarek herkes seni kıskanıyor kimse seni çekemiyor kimsenin dediklerine aldırma sen devammm
boş ver git oro bu ço çoğu seni
A q suriyelisş
Offf erkeğin özütü yaağğ küfür de biliyor😂😂😂
Ana nı boş ver bana
Sk tirtme
Bak ben burada sana tonla kelime sarf ettim bir defa ananı atanı katmadım k*raktersiz bi p*çsin olm sen senin gibiler yanlızlığa mahkum o çekemediğin adamlar ve benim gibiler real de ikiye katlar seni burada sen boş boş k*durmaya devam et😉
Türk kızı diye genellemeden de edemiyonuz he
Birinizin birinizden farkı var mı bu konuda?
yok mu arkadaşım sen kaç kişiyi ele alıyorsun 20 30 falan mı
Yanınızda gezdirdiğiniz taş kafa tipsiz erkeklerden baz alıp yaptım bu yorumu
Tipsiz demeni dogru bulmuyorum acikcasi fakat kendini gelistirememis bir erkegi yanimda istemem orasi ayri. O konuda sana hak verebilirim ama yine de insanlarin kendi tercihi sonucta, bu konu hakkinda genelleme yapmani da uygun bulmadim. Burada guzelleme yapmıyorum bu arada, gercekten her sey tipte bitmiyor boyle bir gercek de var, enerji onemli istekler beklentiler onemli :)
Yok iki güzel iltifata ilgiye aşık oluyorsunuz yalan mı 😂
Yalan... Kim tarafindan edildigine bagli cokca shfkfk
Kaşında çizik olan kendine faydası olmayan tipler etse iltifat aşık olursunuz işte yakışıklı karakterli erkeklere bakmazsınız bile
Ohooo baydın sen de. Açıklama yapıyoruz hala kendi bildiğini okuyorsun. Nedir bu ısrar anlamadım ki sana göre herkes onlara aşık o zaman. Neyse iyi günler.
Sen yakışıklı değilsin ki
Senin demene yakışıklı olduğum gerçeği değişmedi
2. si alışmışsın tabi tas kafa tipsiz kitap okumayan bs erkeklere tabi öyle dersin jdjsjsj
Güzellik görecelidir bence değilsin
İşte dediğim gibi tas kafa kaşımda çizik olsaydı yakışıklı derdin :)
Hayır hiç sevmem öyle tipleri
Tamam inandık klasik tc kızı