Kişilik & Karakter Bu aralar hayatında bir heyecan var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Oralarda elektrik kesik mi yoksa elektrik aldığın birileri var mı?)) Bu aralar hayatında bir heyecan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kıl mevsimi malum yağışlar fırtına ve yıldırım sonrası trafo patladı. 😅 Elektrikler kesildi. Hiç ışık yok şarkısı aklıma geldi. 😃 1 2 Yorumla Soran +1 yıl KIL mevsimi yeni mi 😀 _ѵɑӀҽղԵíղ0_ +1 yıl Bu yeni çıktı. Biraz klavye sağolsun. 😅Bende yeni gördüm. 😁
X_FlawlessVictory_X Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Heyecan biterse hayat anlamsızlaşır. Heyecanı asla bitirmemek lazım 1 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. Heyecandan ölüp ölüp diriliyorum, artık lütfen huzur. 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Var. Oğlumun sınavı var pazartesi. Ondan çok ben heyecanlıyım 😅 1 0 Yorumla
Gizlibayqnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Karşımda ki trafo bile olsa sökmez. Vazgectik biz artık. Ama bazı vazgeçişler tercihtir benimkisi mecburiyet🥲 1 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 952 cevap paylaştı. arada elımden cep telefonunu düşürürmüş gibi yapıyorum heyecan oluyor 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Doydum sakinlik istiyorum acıkırsam belki 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır monoton ve sıkıcı bu aralar 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. İşte hasta olunca işe gitmiyorum heycan bu 1 0 Yorumla
Nefertitidediklan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bilmem olabilir de olmayabilir de 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Her zaman var. Çalışıyorum. 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayırrr hiç yok 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hayatın her zaman olduğu gibi bir değişiklik yok 0 0 Yorumla
Tranquilaura Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yok bu aralar ben de yaprak kımıldamıyor.. 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. ölmüşüz biz 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok.. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok bea. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. hiç yoktu zaten... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kıl mevsimi malum yağışlar fırtına ve yıldırım sonrası trafo patladı. 😅 Elektrikler kesildi.
Hiç ışık yok şarkısı aklıma geldi. 😃
KIL mevsimi yeni mi 😀
Bu yeni çıktı. Biraz klavye sağolsun. 😅
Bende yeni gördüm. 😁
Heyecan biterse hayat anlamsızlaşır. Heyecanı asla bitirmemek lazım
Heyecandan ölüp ölüp diriliyorum, artık lütfen huzur.
Var. Oğlumun sınavı var pazartesi. Ondan çok ben heyecanlıyım 😅
Karşımda ki trafo bile olsa sökmez. Vazgectik biz artık. Ama bazı vazgeçişler tercihtir benimkisi mecburiyet🥲
arada elımden cep telefonunu düşürürmüş gibi yapıyorum heyecan oluyor
Doydum sakinlik istiyorum acıkırsam belki
Hayır monoton ve sıkıcı bu aralar
İşte hasta olunca işe gitmiyorum heycan bu
Bilmem olabilir de olmayabilir de
Üfff bir delirmeceker var ki sorma🤌
Her zaman var. Çalışıyorum.
Hayırrr hiç yok
Hayatın her zaman olduğu gibi bir değişiklik yok
Yok bu aralar ben de yaprak kımıldamıyor..
ölmüşüz biz
Yok..
Uzun zamandır yok
Heyecana ihtiyacım var ne onerirsiniz
Yok bea.
Yok bence
hiç yoktu zaten...
Yaşayan ölü gibiyim
Hayır yok
Elektrik gitti