Esenlikler dilerim. (Görselin soruyla alakası yok amaaa çokk tatlı değil mi?)
Geri kafalı olduğunuzu düşünüyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
evet, bazı konularda geri kafalıyım. 10 yıldır ateistim hala kadınların (erkeklerin de) açık saçık giyinmelerine karşıyım. Plajda güneşlenirken giyilebilecek kıyafetlerin sokak ortasında giyilmesine karşıyım. Corp gibi göbeği açıkta bırakan kıyafetlere uyuz oluyorum.
Eşcinselliğe karşıyım. 90 yıldır komünizm ile yönetilmiş Rusyada bile eşcinselliğe karşı önlemler alınıyor, okullarda çocuklar eşcinselliğe karşı bilinçlendirilirken biz de sanki normal güzel bir şeymiş gibi propaganda yapılıyor. Doğuştan hastalık sonucu eşcinsel olanlara lafım yok, onlar tedavi edilebilirler. Kadın kadın erkek erkek gibi olmalıdır. Doğada eşcinsellik çok azdır, yaygın değildir. Biyolojik olarak eşcinsel olanları kınamıyorum ama adam eşcinsel olmadığı halde ideolojik saplantı olarak eşcinselliği savunuyor. M*ny*klıktan başka bir şey değil.
Kan bağı olan kişilerin evlenmesine karşıyım. Teyzemin kızıyla evlenmemi teklif eden aiemi az kaldı katlediyordum. O kadar kızdım ki korkudan ödleri patladı. Ama tabii öldürmedim ama bir daha böyle bir teklifle gelmediler.
Çoğu ateist veya solcu vs. idama karşıdır. Ben pedofili sapıkların çocuk öldürenlerin hem de işkence ile idamına tarafım.
Eşimi kıskanırım. Özellikle sosyal medyada tanıdığım bazı arkadaşlar nerdeyse kadına tapıyorlar. Kadınların sınırsız özgür olmasını istiyorlar. Twiterda Adam bana diyor ki "bir kadın istediği erkekle beraber olmalı, eşi kocası ona karışmamalı, karısı mutlu oluyorsa o da mutlu olmalı" diyor. Ben böyle kafanın içine s*ç*r*m. G*v*t mıyım l*n ben. Ateist tanrı tanımaz olmama rağmen özellikle solcu ateist tayfadan tiksinir oldum (genellemiyorum hepsi böyle değil ama çoğu böyle, karısının başka bir erkekle beraber olmasıyla gurur duyabilen tipler "ayyy karıcığım mutlu oluyorsa ben de mutluyum yaa ne var bunda yaaa" diyen tipler).
Çoğu konuda geri kafalıyım ve geri kafalı olmaya da devam edeceğim.
Geri kafalılık namuslu olmak oldu bu devirde öyleyse geri kafalıyım %99 U musluman ülkede kafirlerin taklit edilmesine, dinimizin ezik gerici yobaz olarak adlandirilmasi beni rahatsız ediyor çok