Kişilik & Karakter Kendi parfüm kokunuza düşüyor musunuz? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz 🤩Nasıl keşfetmedim bu kokuyu bu güne kadar mest oldum 🥰😍 Kendi parfüm kokunuza düşüyor musunuz? Cevapla Parfüm Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kendi parfümüme düşecek kadar da yokluk da değilim abla :D 😅 1 8 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Aşk olsun sana barış djfjg u Barış_LonelyForever +1 yıl Kendim için dedim abla sdfsdf senin parfümüne düşülür yoksa :D FloraBacchus +1 yıl 😅😅 Geçti geçti gkgkh u Barış_LonelyForever +1 yıl Kendimi affettiririm ben bir daha ki zaman överek 😅😅 asjsadj✨ FloraBacchus +1 yıl Hadi bakalım bekliyorum 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Sonraki sorunda gelirim muhteşem ablo 😅 sdfsd FloraBacchus +1 yıl Hadi bakalım baro😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😅✨
Rûz-ü_Şeb Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 82% +1 yıl Kendi kokuma dusuyorum hasin bir ter kokusu.. bi yukseliyorum yukseliyorum sonra dusuyorum 😂csjsgsjshs yau insan kendi parfumune duser mi yaa... 🤘İlahi sen🤭🤭 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Çok güzel yaa ahshdhd Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Offf koku deme bana 😌 koku zaafım var 😅Evet kendi parfüm kokuma düşüyorum 😎 1 7 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ahshshs sen de olmasan beni kendi kendime sapık ilan edeceklerdi gfkgkDüşmediğim kokuyu neden kullanayım değil mi 😅 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Kesinlikle 😌 yeni parfüm buldum kardeşime aldırdım gelmesini bekliyorum 😎 sapık diyenler sapıklığın ne olduğunu biliyorlar mı acaba 😂😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😅 Banada alsaydı ahshdhs Yorumla efulimmm88 +1 yıl Sana da ben alayım 😌 Yorumla FloraBacchus +1 yıl En sevdiğim arkadaşlık ilişkisi ahahah😅 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Ahahaha deli 😅 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😅😘 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Parfüm kullanmıyorum bu yüzden bazen kokusuz çiçekleri anımsıyorum aklıma ufaktan düşmüyor değiller 1 0 Yorumla
Hayatsenlegüze06 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Merak ettim şimdi , ben fame paco rabbane almıştık , çok beğendim 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yükselen yükselene bu nasıl soru 😂 1 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Neyini beğenemedin 🤪Harika bir parfüm keşfettiğimi sordum sadece. Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Neymiş parfümün adı bakım hanfendi Yorumla FloraBacchus +1 yıl Her yerde koklamak istemiyorum Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Kız söyle korkma almam erkek parfümmu beni nerde gorcen sanki Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet çok seviyorum 1 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Kendime yükseliyorummm😱djdjdjd 1 1 Yorumla barmen454 +1 yıl ovvvvvvvvvvvv Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. O teninin kokusudur 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Bunca yıl keşfederdim. Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Bilemem😅 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hangi parfüm de alalım 0 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😅Her yerde koksun istemiyorum hangi şehirdesin fkfkg Yorumla Peri111 +1 yıl Almanya Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Parfümüm yok 😂 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Evet çok güzel çünkü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendi parfümüme düşecek kadar da yokluk da değilim abla :D 😅
Aşk olsun sana barış djfjg
Kendim için dedim abla sdfsdf senin parfümüne düşülür yoksa :D
😅😅 Geçti geçti gkgkh
Kendimi affettiririm ben bir daha ki zaman överek 😅😅 asjsadj✨
Hadi bakalım bekliyorum 😅
Sonraki sorunda gelirim muhteşem ablo 😅 sdfsd
Hadi bakalım baro😅
😅✨
Kendi kokuma dusuyorum hasin bir ter kokusu.. bi yukseliyorum yukseliyorum sonra dusuyorum 😂csjsgsjshs yau insan kendi parfumune duser mi yaa... 🤘İlahi sen🤭🤭
Çok güzel yaa ahshdhd
Offf koku deme bana 😌 koku zaafım var 😅
Evet kendi parfüm kokuma düşüyorum 😎
Ahshshs sen de olmasan beni kendi kendime sapık ilan edeceklerdi gfkgk
Düşmediğim kokuyu neden kullanayım değil mi 😅
Kesinlikle 😌 yeni parfüm buldum kardeşime aldırdım gelmesini bekliyorum 😎 sapık diyenler sapıklığın ne olduğunu biliyorlar mı acaba 😂😂
😅 Banada alsaydı ahshdhs
Sana da ben alayım 😌
En sevdiğim arkadaşlık ilişkisi ahahah😅
Ahahaha deli 😅
😅😘
Parfüm kullanmıyorum bu yüzden bazen kokusuz çiçekleri anımsıyorum aklıma ufaktan düşmüyor değiller
Merak ettim şimdi , ben fame paco rabbane almıştık , çok beğendim
Evet seviyorum
Yükselen yükselene bu nasıl soru 😂
Neyini beğenemedin 🤪
Harika bir parfüm keşfettiğimi sordum sadece.
Neymiş parfümün adı bakım hanfendi
Her yerde koklamak istemiyorum
Kız söyle korkma almam erkek parfümmu beni nerde gorcen sanki
kendı ten kokum da guzel
Evet çok seviyorum
Düşüyorum ölüyorum 😂😂 canım Libre
Kendime yükseliyorummm😱djdjdjd
ovvvvvvvvvvvv
O teninin kokusudur
😄Bunca yıl keşfederdim.
Bilemem😅
Hangi parfüm de alalım