Kişilik & Karakter Karşı cinste ben buna düşerim dediğiniz özellikler nelerdir? ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Öncelikle Allah düşürmesin karşimler ajaj Güncellemeler+1 yıl Hareketleri nelerdir diyecahtim naaj Güncellemeler+1 yıl E gençler herkes zeki istiyorsa bu millet niye hep sağlaklarla 😌 Karşı cinste ben buna düşerim dediğiniz özellikler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Bana aşık olması sadece sdfsd 1 0 Yorumla
Fenerbahçelibiriyim4 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Önceliği yapmasıRomantik olması Dusunceli olmasiSaygisini yitirmemesiGuvenmesi/guven vermesiEnerjisi/uyumu 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bunu yazmak zor bazı şeyler anlık gelişir sihirli birşeyler olur buna sen karar veremezsin. 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. düşünceli sıcakkanlı komik güleryüzlü merhametli akıllı mantıklı biri olması 1 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zeki olsun abi slaklara tahammül edemiyorum 1 0 Yorumla
audincewh Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Düşme gibi bir eylem olmamakla birlikte zeki ve merhametli bir insandan etkilenirim. 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. eğlenceli ve enerjikse 1 1 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Aa benmişim jshdjs Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Zeka Malum her kadında yok 🤭 1 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl 😌 her erkekte olmadığı gibi Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Aynen 😉 Yorumla
melankomik1cicek Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Zeki olması, birazcık adem elmasına düşüyorum ya da boşverin Arda'm olsun yeter 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gamze ve asıl duruş kendinden emin bakışlar 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zeki ve üstün olmasına düşerim 1 0 Yorumla
mkrmnx Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zeki olması kaliteli espriler yapması 1 1 Yorumla mkrmnx +1 yıl Sağlaklara sağlaklar beraber olur, işte bu yüzden yalnızız :) Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Akıl malum bazilarinda kuş kadar var😂 0 1 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl En azından az da olsa var kimisinde hiç yok^^ Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Gözlerinin rengi 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İnsanlığı 1 0 Yorumla
zyxzjsh Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Psikolojisi güçlü 0 2 Yorumla zyxzjsh +1 yıl olan Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Yıkıksularla işim olmaz diyorsun abah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bana aşık olması sadece sdfsd
Önceliği yapması
Romantik olması
Dusunceli olmasi
Saygisini yitirmemesi
Guvenmesi/guven vermesi
Enerjisi/uyumu
Bunu yazmak zor bazı şeyler anlık gelişir sihirli birşeyler olur buna sen karar veremezsin.
düşünceli sıcakkanlı komik güleryüzlü merhametli akıllı mantıklı biri olması
Zeki olsun abi slaklara tahammül edemiyorum
Düşme gibi bir eylem olmamakla birlikte zeki ve merhametli bir insandan etkilenirim.
eğlenceli ve enerjikse
Aa benmişim jshdjs
Zeka
Malum her kadında yok 🤭
😌 her erkekte olmadığı gibi
Aynen 😉
Zeki olması, birazcık adem elmasına düşüyorum ya da boşverin Arda'm olsun yeter
Gamze ve asıl duruş kendinden emin bakışlar
Zeki ve üstün olmasına düşerim
merhamet
pürüzsüz bir el üstü
Zeki olması kaliteli espriler yapması
Sağlaklara sağlaklar beraber olur, işte bu yüzden yalnızız :)
Akıl malum bazilarinda kuş kadar var😂
En azından az da olsa var kimisinde hiç yok^^
Gözlerinin rengi
İnsanlik
İnsanlığı
Psikolojisi güçlü
olan
Yıkıksularla işim olmaz diyorsun abah
Sesi 😍
Gülüşünü duserim
Göğüsleri
Bi kac tane var