Kişilik & Karakter En büyük itirafınız ne olurdu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bişey itiraf edecek olsanız en büyük itirafınız ne olurdu? Güncellemeler+1 yıl Güncel En büyük itirafınız ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. ben insanım 0 0 Yorumla
Anara__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. düşünsem çok bulurum da, gerek yok😅 1 5 Yorumla Aquamanist +1 yıl En sevdiğim kasa 😂 Yorumla Anara__ +1 yıl Ne kasası Yorumla Aquamanist +1 yıl İtirafı çok olan kız modeli 😂 Heyencanlı Yorumla Anara__ +1 yıl Ama anlatması sıkıntıya sokar Yorumla Aquamanist +1 yıl Ama bence dinlemek istiyoruzzzz belki ilham verirsin :)) Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kürek kemiklerimi kısmen yerinden cikarabiliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl arkadasımın annesiyle ilişki yaşamam 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık ciddi misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef evet Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oldu kaç yaşında oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver Yorumla Soran +1 yıl Anlat ne olacak ki Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. yok ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç mi Yorumla
lovebombing Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl İçimdeki flörtöz kadının asla durmaması… 1 1 Yorumla lovebombing +1 yıl @Aquamanist ahahaha meselası yok ya genel enerjimi tutanla flört Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben insanım
düşünsem çok bulurum da, gerek yok😅
En sevdiğim kasa 😂
Ne kasası
İtirafı çok olan kız modeli 😂 Heyencanlı
Ama anlatması sıkıntıya sokar
Ama bence dinlemek istiyoruzzzz belki ilham verirsin :))
Kürek kemiklerimi kısmen yerinden cikarabiliyorum
arkadasımın annesiyle ilişki yaşamam
Yok artık ciddi misin
maalesef evet
Nasıl oldu kaç yaşında oldu
boş ver
Anlat ne olacak ki
Burası itiraf sitesi mı aaw 😒
yok ki
Hiç mi
İçimdeki flörtöz kadının asla durmaması…
@Aquamanist ahahaha meselası yok ya genel enerjimi tutanla flört
31 çekmem