Kişilik & Karakter Kendinize saygınız var mı? HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Bazı insanların kendisine saygısı yoktur. Peki sizin kendinize saygınız var mı? Kendinize saygınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Evet kendime saygım var 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet kendime saygım var. Kendinize daha saygı duyarsan başkalarından saygı görürsün 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. Kendime saygım aşırı fazla bence, bundan dolayı her şeye takıntılı biriyim. 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Daima. Kendime saygım olduğu için başkalarına da saygı duymasını biliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önce kendine saygı sonra başkasına saygı. Zira kendine saygısı olmayanın başkasına saygısı asla olmuyor. Çevremde çok örneklerini gördüm 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Evet en çok kendime saygım var 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kendime saygım oldukça yüksek. 0 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 70 kiloyum kaç ayda bu kız gibi olurum? 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Elbette var 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Var. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet kendime saygım var
Herkesten çok kendime saygı duyarım.
Evet kendime saygım var. Kendinize daha saygı duyarsan başkalarından saygı görürsün
Kendime saygım aşırı fazla bence, bundan dolayı her şeye takıntılı biriyim.
Daima. Kendime saygım olduğu için başkalarına da saygı duymasını biliyorum
Önce kendine saygı sonra başkasına saygı. Zira kendine saygısı olmayanın başkasına saygısı asla olmuyor. Çevremde çok örneklerini gördüm
Bunu inşa ediyorum :)
Her zaman vardır.
Evet en çok kendime saygım var
Kendime saygım oldukça yüksek.
70 kiloyum kaç ayda bu kız gibi olurum?
Neden olmasın djdjdj
Elbette var
En son saygı duyacağım kişi kendim olsa gerek
Var💞
Esim sayesinde hic bisey kalmadi
Evet var
yeni oluştu mng