Kişilik & Karakter Geçmişe dönük mü yaşıyorsun hayatını? вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güçlü ve mutlu bir hayat için geçmişten cebine koyduğun sadece çıkardığın dersler olsun, olsun ki sağlam bir gelecek inşa edebilesin.Unutmayın, "Öldürmeyen acı güçlendirir".. 😌 Geçmişe dönük mü yaşıyorsun hayatını? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Geçmiş s*kimde bile değil kanka. Hatıralar canlanır orası ayrı ama geçmişe dönük yaşamam. Ne yaşandıysa dersleri alındı geleceğe yatırım olarak kullanılıyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. anlık yaşıyorum ben 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Geçmiş geride kaldı, ben önüme bakarım her zaman. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır bakmıyorum artık geçmişe 1 0 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Hiç yaşamıyorum 0 0 Yorumla