Bi tane malın iftirası yüzünden müdür kız daha fazla konuşmasın diye disiplin cezası verdi bana ama cezada öğrencinin kınama alması gerekirken şartları göz önünde bulundurularak sadece uyarı almıştır yazıyor müdür sadece bizim yurdumuzda gözükecek il müdürlüğüne gitmedi dedi ama adı disiplin ben anlamadım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yeryüzünün sahibi ay tanrısından tek temennim inşallah
Niye la
Cezanı çekeceksin yutol un hazinesi ni arayan arthur gibi
Ben o kıza kötülük yapmadım o kız bana kötülük yaptı
O zaman ikinizde mariana çukurunda boğulacaksınız..
Benim kimseye kötülüğüm yok ona dinlemek istediği bir sırrımı anlatmıştım
Ona babil kral salom karar vericek şimdilik zindana atılıcaksın!!!
Hep amerikalı yüzünden salladı baya Ankara'da sel yaptılar ama bir şey de diyemiyoruz şimdi kanıt görüntü yokki
Kanıt olsa. bile belki amerika bayrağı sandim ama aslında filistindi. O yüzden yanlış anladıkça rusya dovecek ama ingiliz alman arapları bunu biliyor
Adamlarda haarrp teknolijsi var yapay deprem yapiyolar bizimkiler 50 sene milletin şapkasıyla takkesiyle uğraşmış
Sadece ordan gelmiş demişler ve üstünde filistin bayraklı bikini varmış çıkarmışlar abd liler. Şimdi herkes kurecige koşmuş abd askerini döveriz sonra. goruntu yok zaten hanı kanıt rus askeri bişe diyemezki
He benim amcaoğulları falan o işlere bakıyo işte bikini falan
Işte onlar bilemez senin amcaoglundan korkarlar küçücük bir kara parçası gelmiş bağırıyor diye ama aslında korkmasın diye bişe dememişler
Michigan bunu duyunca çocukları dövmüş para firlatmiş ama ozaman canı yanmiş annesinin izledim ağladım ama artık. duygusalliga yer yok. Annesi ağlamasaydı o da aynı onlar gibiydi
Olabilir doğrudur bişey diyemem ona
Annesi ağladığı için sadece ajitasyon peşindeler yoksa aynılar dürüst olsunlar dedi michigan
GBT ne işlendi artık en ufak hatanda içeri atarlar seni. Kardeşim şaka bi yana stres yapma okuluna bak sen
Bide bayıl ferihhaaa
La lisede değilim bi şeyde değilim disiplin cezası aldım
Bir şey olmaz sakin ol mahkemelik durumun var mı güzelim onu söyle
Yok
Ama o kızın var😈
Bak demekki gözükmüyor muş sakin ol ayrıca yurt en fazla yurttan atar başka bi bok yapamaz sakin ol her zamaan
Nasıl var
Ama şey ya diplomat olmak istiyorum devlet görmez mi bunu
Ae but yorum yapanlar ne değişik insanalr yaw gece gece cösçcmsşcşdl
Başka bi şey diyprum ben sana uyuycam vaktim gok
Cmsçcmsşflf benim de vaktim yok ordan anlatacaktım ama neysem bi sorun olmaz otelde filan fazla kalma yeter otel sıkıntı
Işte o yüzden amrikan hocalar herzaman söyledi michigan eyaleti kötü olur dedi ama rusya durmadı ajan göndermiş görüntü alsın diye ama aslında rus amblemli bir konyaliymis ben rusça biliyorum deyince ingiliz sanmışlar
Ve en son kaçmışlar turkiyeden ama yunan kabul etmemiş sadece müsait değiliz demiş kapıyı açmamış
Birdaha benim ürünümü alırsan senin anneni aglatirim demişti zaten ozamandan beri o ürünü almadjm sonra dedim boş ver bunun annesi ağlamasa bu yine değişmezler o yüzden yerli almadım hiçbirini ama kendileri alabilirsin dediler sonra gelme biraz dinlen dedi tabi o da kafası karisti
Almanlar öyleler o yüzden bütün michiganlilar almanyaya giderler ama orası iyi değil dedi hala kızı bana
Şimdi onunla telefon konuşup aynılarını söyleyince hala kızı korksun zannetmişler ama zaten onların konuştuklarını Utah dinlemiş sen gelmesende olur biz yaparız dedi bende zaten işin uzmanı sizsiniz daha iyi bilirsiniz abi dedim. ciktim