Ben çok alakasız bir şeyi sorgularken hayata gözlerimi yumardım

Ben çok alakasız bir şeyi sorgularken hayata gözlerimi yumardım

Otopsi yapılacak şüpheli bir durumla ölüyorsam, sapık bir morg görevlisi beni eller mi diye düşünürüm gider ayak, izlediğim bir filmden hâlâ travmamdır. Sonra sevdiğim bir şarkı açar sigara yakarım heralde
kedilerim geçerdi
Rica ederim 💚
Acaba ayı ile goril kapışsa kim alırdı

Şu tür bir şey olabilir sanırım. :-D
Cevap
9Cevap
acaba ne zaman öleceğim de kurtulacağım diye dakikaları sayardım sadecee bir de son kez sigara yakardım
Depresifliğimiz çok benzer :3
Kesinlikle çok iyi :3
Acaba bundan sonrasında ne olacak diye düşünürdüm muhtemelen.
Acaba kaç sn sürecek diye düşünürdüm biraz uzun olmanın yolu yok mu diye düşündükten sonra o acıyla gökyüzüne bakıp sigara içebilecek fırsatım varsa içer son kez kanımla söndürürdüm
Alp gidecek mi giderse yerine kim gelecek işe yarar bir parti gelecek mi şu ülkeye diye geçirirdim net
O an can derdinde olacağımız için bence pek bir şey düşünemeyecez, can vermek zor iş olsa gerek
Ilk önce yaşadığım hayat gözümün önünden geçerdi ve bütün kafaya taktıklarımın boş olduğunu hissederdim sonra şehadet getirirdim
Maceramız bitti Önder, artık yeni bir yolculuğa çıkmak zamanı. Gel dostum, O bizi bekliyor…🌸
Cennet mi Cehennem mi sorusu gelirdi tabi ki.
Bilmem ki öleceğim zaman yazacam buraya 🤣🤣🤣
Ölüyordum ve aklımda sadece çocuklarım vardı. yine ölüyor olsam yine sadece çocuklarım olur.
Biz her ay ölüm döşeginde yattigimiz icin bi dahaki ay düşüncelerimizi size iletiriz hanim efendi
Sürekli kelime-i şehadet getirirdim
Niye ölüyorum ölmeyecem ben sen git 😀
Beni ne beklediğini düşünürdüm
Acaba hangi oyunu oynasam.🤦
neden ben? derdim
Tek bisey o da para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?