Bir kadın olarak benim söyleyebileceğim şey erkeklerin ikiye ayrıldığıdır. Erkek çocukları vardır, aklı fikri ergence hal ve durumlarda olan, Adamlar vardır hayattaki fikri, saygınlık ve bilgelik olan.
Normalde herkes kadınları eleştirdiği için biraz da erkekler hakkında konu açayım dedim dbdjdjjdjd haydi gençler başka ne var şimdi sizler bir şey söyleyin.
Normalde herkes kadınları eleştirdiği için biraz da erkekler hakkında konu açayım dedim dbdjdjjdjd haydi gençler başka ne var şimdi sizler bir şey söyleyin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hemcinslerimin çoğunda en sevmediğim özelliği karşı cinse yaklaşmayı bilmemesi. Saçma sapan hareketler yapıyor pek çoğu.
Bu çok doğru. Karşılık alamadığında da hakaret etmeye başlıyor. Çocukça hareketler.
Kesinlikle. Halbuki biraz ağırbaşlı olup nerede nasıl davranması gerektiğini bilse böyle sorunlar olmaz. Kedi ciğer meselesi gibi.
Evet, ağırbaşlı olmak ve nerede duracağını bilmek. Olgunluk böyle olur tebrik ediyorum sizi efenim
Teşekkür ederim.
Çoğunun hayattaki odak noktası kadın ve arabalar başka bişey yok gibi davranıyolar
Doğru bir noktaya değindin. Kesinlikle bir kişi şu hayatta farklı farklı hobiler edinmeli
Kızların gotunu bu kadar kaldirmayin
Evet güzel bir nokta. Az ulaşılmaz olmak her erkeği çekici yapar
Biliyorum
Bunun bilincinde olmak tebrik ediyorum efenim
Kadınlar çok farklı ya
Farklı değil. Bir şeyi uğraşarak almak daha değerli yapıyor onu tıpkı bir erkeğin ulaşamadığı kadını takıntı yapması gibi. Bu aslında bir çeşit içgüdü gibi. Aslında aynıyız yani
Bak snaa biwey sorucam bana samimi cevap verirmisin
Efendim
Bak Bir kızla tanıştım 2 ya filan çok iyiydik mutluyduk hersey çok güzeldi arkadaştık hatta direk numarasını verdi bana bir gün ben alkol aldım o günden sonra almadım birdaha buna ne dediysem ki cinsellik değil dediğim her ne yaptıysam beni heryerden engelledi çiçek böcek gönderdim 4 gün sonra ulaştım farklı bir numaradan çünkü ne yaptığımı bilmiyordum ve öğrenmem lazım di arkadaştan ulaştım filan falan sonra aradım engeli kaldır rahatsız etmicem dedim flortoz biri sevgilisii vardi ayrılmaya ben ikana ettim o üzülmesin diye ayrılmak istemiyordu hatta midem bulanıyor ondan diyordu ama evlenmeyide düşünüyordu detay çok varda neyse bu kaldırmadı dediğin gibi takinti yaptim ben lan dedim engeli kaldır aramicam ama bu kaldırmadı bende farklı şeyler yaptım neyse numarasını değiştirdi muhtemelen ben zaten egleligim watup gitti şimdi ben takıntılı birimiyim engeli kaldır dedim ya rahatsız etmeden engellemek ne ben aramicam zaten engelleme dedim dediğim gibi çiçek bile gönderdim umrunda olmadı takıntılı olan ben miyim omu ki benim engelle travma olduğu anlattım ona arama de aramam birkere arasam engellesin burada ben mi suçluyum sence o kendini takinti haline getirmemiş mi benmi kendimi avutuyorum
Senin sıkıntın anladığım kadarıyla engellenmekten hoşlanmıyorsun. Tek amacın engeli açtırmak ve onun harici bir duygu beslemiyorsun, rahatsızlık namına konuşmak bile istemiyorsun doğru muyum? Hal böyle iken takıntılı olduğunu varsaymak yanlış olur. Daha doğrusu takıntın kıza karşı değil, engele karşıydı. Tabii bu durumu o kız kendine almış olmalı ki engeli kaldırmamış. Yani dediğim gibi sen takıntılı bir birey değilsin fakat engel gibi küçük şeyler için de bu kadar kendini zorlamaman gerek. Yoksa sürekli yanlış anlaşılabilirsin.
Haklisin ben onada dedim kaldır bak ararsam sonra engellersin tamm düşüncem dedi ve kaldırmadı bende daha kötü şeyler yaptım iyi mi oldu hayir daha çok kaybettim mi evet lan engeli kaldridmak buakdar mi zor aramicam zaten ki ben birkere arasam engelle oamzan haklisin diyorum ozman derim. ki sen hata yaptın kızın suçu yok
Derim
Takıntılı bir manyaksin diyorum bir kere aramadan fake hesabından bile neden engeller insan sence sabah seni seviyorum diyip akşam nefret edebileceği ne yapmış olabilirim