Hadi anlatın bir şeyler konuşalım özele gel dm demeyin gelmem çok gizliyse gizlenip anlatın hadi sizi uyutmayan düşündüren şey ne benimki ekonomik sıkıntı ve beni anlamayan ailem sizin derdiniz ne mesela
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yumuşak kalpli biriysen dert üstüne dert eklersin ancak
Ah ah başıma ne geldiyse zaten iyi niyetimden pamuk kalbimden karşımıza iyi biri de çıkmıyor lanet gibi yapıştı üstümüze dertler anlatmak istersen iyi dinleyiciyimdir
Kardeşim hasta psikolojik sorunları var doktora gitmeyi tedaviyi hep rwddiyor seninki ne
Gece gece senin kezban yengelin ile uğraşamam git yat uyu
Ay nolur peşimden koş emree
Yok Baban ya da Abin koşsun bu kafayla onlara gözün kayar
Ne alaka canım? sekting yapacağın kız bulamadın diye sinirini normal sohbet eden benden cikaramazsin noluyoruz pardonda?
Valla sana yol sunuyorum aklını kullan paralı zengin istemiyor musun kendini kurtarmak istemiyor musun onu bana de
Ya bı sus ya
😂😂😂🤣🤣 Valla gerçekler canım ben burada gerçekleri dedim diye deliysem deliliğime razıyım hahah bak bu dedeiklerim olacak sende etki edecek
Yaş kaçtı senin bu arada
Ya neyin etkisi sen kimsinde senin dediklerin beni etkilicek? dd
Benim değil hayatın gereği bunlar ihtiya. sonuçta o olmayayınca gözün herşeye kayar aile çevre toplum karşı olunca da ne olursa olsun kafasına girirsin küçük Erkek bile olsa geçiçi tatmin eder dersin yasaklara yönelirsinn
Sevmem ulu orta sohbeti
Tamam sen içinde tut
Daha cok para lazim ki daha cok harcim
Ne kadar ihtiyacın var
Burdanmi
Evet
Bb
Ekonomik derken? Mesela neler
Ya işte öğrenciyim mont alicam para yetismiyo kitap alicam ona biriktirip duruyorum vss
Ne öğrencisi lise mi üniversite mi?
Üniversite evet
Güzelim üniversite biraz böyle geçer kafana çok takma. Biz de geçtik o yollardan ve inan bana maddiyatin dibini de gördüm. 3 yıl boyunca giydigim montu görsen sen nasıl böyle rezil şekilde psikolojin bozulmadan o sınıfa girip cikabildin dersin. Fakat takilmamak lazım gerçekten. Kitaba gelirsek de kpssyi pdf çözerek kazandım. Bugünlerde ki olumsuzluklara çok takılma geleceğin için çabala sadece. Benzer şeyleri gelecekte yasamamak için çabala
Kardeşim de üniversite öğrencisi aile olarak da durumumuz gayet iyi fakat kesinlikle normal bir öğrenciden fazlasını yapmıyoruz onun için. İnsan yokluğu ve kısıtlı imkanları tatmali karakterinin daha iyi oturmasi için. Önünde uzun yıllar var ve bu yıllarda yasayacagin pamuktan hayat gelecek hayatında sana dezavantaj olurdu. Bi 10 yıl sonra ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. O yüzden mevcut durumları boş ver 10 yıl sonra için çabala sadece. Bugün giyeceğin yiyeceğin hiçbir şeyi 10 yıl sonraya tasiyamazsin. Fakat bugün kaybedecegin zamanınıni da 10 yıl sonra telafi edemezsin
Ya abi çok iyi yazmışsın gerçekten içimde çok dert ediniyordum bilmiyorum ya herkes çeşit çeşit kıyafetlerle montlarla okula gelirken ben hep aynı şeyleri giyip gidiyorum ve bu bende ezilmiş hissi veriyordu kitap pdfleri için telegram indirdim ama ders notları vs için zaman kaybetmemek için onların kitabını almak için biriktiriyorum ne arkadaş grubum yemeğe vs gideceği zaman hep parayı düşünmek istemiyorum ben ya biraz eğlenmek gezmek yeni yerler keşfetmek istiyorum bu üni hayatı bir daha elime gecmicek ve zamanımı degerlendirmek istiyorum ne biliyim parasızlık yüzünden goremedigim gidemedigim çok yer var
Kaçıncı sınıfsın ve bölümün ne
Sağlık bolumundeyim son sinifim
Sağlık bölümü derken. Bölümün adı mı sağlık anlamadım.
Hayır tibbi görüntüleme bölümüm genel olarak sağlık bölümü yani
Haa anladım. Ataması nasıl şu an? Ona göre calismalara başladın mı
Ataması az en az 84 puan almam gerekiyor çalışıyorum derslere yazdan beri ama bı düzen oturtamadim inşallah oturtucam bu aralar
Öyleyse şu an boş şeylere (kucumsedigim için demiyorum. Hayatındaki öncelikler için diyorum) takılmak yerine 2 sene sonrası için çabala. Bir an önce kpssyi atman lazım hayatından:)
Aynen önceliğim kpss inşallah ilk giriste atanıp güzel yerlere gelirim kiyafetmis montmus takmamaya calisicam verdiğin tavsiyeler için teşekkür ederim abicim kardeşine de başarılar diliyorum başını şisirdiysem affet iyi geceler
Okey
Nasilsin neler yapiyosun
Ders falan çalışıyorum bazen buralara geliyom bazen film sen
Bende geçen hafta full vizelere çalıştım baya yoğundu sonunda bitti de rahat ettim
Dizi olarak Kore dizisi bakiyodum arada öyle
Kore ben izlmeem ya 😂 anime hepsi
Ya hayır o japon dizileri Allah seni napmasin Kore Çin Japon aynı milletten sanıyosunuz ya snfndnd
Aynı aynı karıştırma
Tamam sen öyle diyosan snfndk
Aferin
Olur
Neler yapiyosun kanka nasıl gidiyo hayat
İyiyi gidiyo tiyatro provaları var
aa iyiymiş üni kaç hangi uni
3 ve 9 Eylül üniversitesi
Güzelmiş gelecek planların neler nerde ne olmak istiyosun rol yeteneğin nasıl ezberin iyi mi
Evrt iyi oyuncu olmak