Güncellemeler
1 yıl
Bir kaç tane ciddi cevap gelsin
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Genelde birisiyle tanışıp anlaşınca hemen güvenip kapılıyorum kişiliğimden oluyorum ve kötüye gidiyor yapmam dediğim mantıksız gurursuz olan her şeyi yapıyorum kendimi kaybediyorum adeta ve kendime zarar veriyorum sonuç olarakta üzülen terk edilen kişi oluyorum ve asla sevilmiyorum hep kullanıyorum tükenene kadar bu durumu nasıl aşabilirim?
Hakaret olarak algılama ama önce kişilik edin. Ona buna eğilme kendini yarandırmaya uğraşma ve sana bunu yapan başkası değil kendin olduğunu kabullen. Abuk subuk giderli şeyler okumaya da son ver kendine acıma
Bende de vardı bu. Tartaklana tartaklana bir hal olduktan sonra bir yalnızlık dönemi oluyor o ara ne yapacağını düşünüyorsun. Zamanla uyanıyorsun işlere. Sonra kimseye eyvallahın olmuyor :)
Yalnız kalıyorum sonra yine aynıyım yok akıllanmıyorum
Hayatını odakladığın bir şey yok. Aslında oldukça akıllı ve iyi ruhlusun ama dağınıksın. Bu hayatın anlamsız işleri sana hitap etmiyor. Hayal ettiğin dünyada yaşamak istiyorsun :)
Doğru tespit
O da olmuyor hayatım. Olmaz değil ama hayat istediğini senden almadan, senin istediğini sana vermiyor :)
Cevap
5Cevap
yaşam insanın karakterini ve kişiliğini az da olsa değiştirir
Bir süre kimseyle tanışma sohbet etme uğraşma. Kendi kabuğuna cekil. Mesela şu an eğitim seviyen vs ne durumda? Ev kızı mısın okuyor musun okuyorsan ne durumdasın?
Ne zaman yalnızlıktan bıksam böyle oluyor
Sorumu bu yüzden sordum. Şu an ne durumdasin eğitim vs olarak
Yks sınavına hazırlanįyorum gerçi pekte hazırlanamıyorum
Güzelim öyleyse şunu diyeyim. Yalnızlık cart curt boş ver. Yaşın genç. İlerde karşına çok güzel insanlar çıkar. Üstelik gün geçtikçe olgunlasacaksin ve şu anki ruh halini unutacaksın. Sana tavsiyem sadece derslerine tutun. Sosyal medyaya dair her şeyi sil burası dahil. Güzel bir dizi bul başta birkaç hafta onu izleyerek kafani dağıt ya da bir yakının varsa başka şehirde misafirliğe git. Yani birkaç hafta kafanı dağıt. Daha sonra ufaktan baslayarak derslerine yönel ve tempoyu arttir yavaş yavaş. Güzel bir bölüm kazan geleceğini garantiye al ve yalnızlık olayını sürece bırak:)
Melike nerelerdesin?
Filozof
duygusal açlığını yenmeye bak.
Bir zamanlar ben
Keşke bende değişebilsem
Zamanla olur merak etme
Hep oldu sandım
Sonuç boş mu
Maalesef öyle ☺
Knsmk istrsn yazabilirsin