Kişilik & Karakter Ölmeden önce başarmak istediğin üç şey nedir? bayançelik Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Guncel Ölmeden önce başarmak istediğin üç şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. sadece huzuru bulmak 1 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kitaplarımı yazabilmek, fotoğrafa aileden gelen borcumu ödemek, Marion Cotillard ile Nice ya da Monaco da bir gün geçirmek 1 0 Yorumla
Hisler06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Kitap yazmakEgede bir tatil köyünde yaşamakMutlu olmak 1 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl İstanbuldan defolup gitmek, kendime bir tekne inşa etmek ve o lanet olası herifin ölümünü görmek 1 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mezar yeri satın alabilmek.Kefen satın alabilmek. Gömecek 4 kişi bulabilmek. 1 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yurtdışında güzel bir hayataklımdaki fantezileri yaşamak 0 0 Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı. Herşeyi başardım çok şükür Allah h 1 1 Yorumla Aşian-Vassal +1 yıl Uygun bir vakitte ölmeyi bekliyorum 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sadece huzuru bulmak
Kitaplarımı yazabilmek, fotoğrafa aileden gelen borcumu ödemek, Marion Cotillard ile Nice ya da Monaco da bir gün geçirmek
Kitap yazmak
Egede bir tatil köyünde yaşamak
Mutlu olmak
İstanbuldan defolup gitmek, kendime bir tekne inşa etmek ve o lanet olası herifin ölümünü görmek
Mezar yeri satın alabilmek.
Kefen satın alabilmek.
Gömecek 4 kişi bulabilmek.
yurtdışında güzel bir hayat
aklımdaki fantezileri yaşamak
Herşeyi başardım çok şükür Allah h
Uygun bir vakitte ölmeyi bekliyorum 😂😂