• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Güzel hissetmek nasıl olur?

Elifmed
Elifmed Takip Et
Xper 1 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor

Bir kadın güzel ya da çirkin olduğunu nasıl benimser?

Örneğin bir kadın nasıl güzel olduğunu düşünür? Hayatında hiç "Güzelsin" kelimesini duymayan bir kadın güzel olduğunu iddia edebilir mi?

Güzel hissetmek nasıl olur?
Kadın Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Milky7way
    Milky7way Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 99%
    +1 yıl

Kişiliğimi ve yaptıklarımı beğendiğim her an, ki bu sürekli hissettiğimdir, güzel hissediyorum. Dişil enerjisi yüksek biriyim, hareketlerime yansır, benim içimden geliyor, dolayısıyla diğerlerinin beğenmemek gibi bir şansı olmuyor. Bakımlı olmak da güzel hissettiriyor. En önemlisi içinden gelmesi, bu kişinin kendisine biçtiği değerlerde alakalı. Önce kişilik üzerinde düşünmek gerek.

0
    8 Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Ama güzel olamayan öyle özgüvenli davranırsa itici görünmez mi?
      Ya da şöyle söyleyeyim. Her şey nedensellik üzerine kuruludur. Güzel olduğu için dişil enerjisi yüksek olur insan. O enerji güzellikten ve bu güzelliğe sağlanan olumlu dönütlerle sağlanır. Çirkin olan insan içine gömülür sadece.

Yorumla
    • Milky7way
      Milky7way
      +1 yıl

Ben öyle aman aman güzel değilim, bakımlıyım ve bu bana güzel hissettiren bir şey. Güzellikle özgüven çok başka kavramlardır, güzel olan özgüvenli olur diye ilk defa sizden duyuyorum. Özgüven kendine güven, insan iletişimde becerikli olan insanlara denir, güzellikse et parçası, malum insanlar güzel olmak için bıçak altına yapıp birbirlerinin aynıları oluyorlar. Güzellik birazda farklılıktır, kişilikten yansıyan, içinden yansıyandır. Dişil enerjilikse duyguları tam içinden geldiğince yaşayıp, kendini kadın hissetmendir. İçi güzel olan dıştan da dikkat çeker, güzel görünenlere ancak güzellik peşinde koşanlar yaklaşır, aklı başında kendini bilen erkekler bununla muktedir olmazlar çünkü artık bunun önemsiz olduğunu, iç huzuru sağlayan, bakımlı, kendini kendi olduğu için güzel hisseden birisi onlar için idealdir. Görüşüm bu şekilde.

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Görüşleriniz doğru ama toplumda yer bulan bir düşünce değil. Ben derdim erkeklerin beğenisini kazanamamak değil zaten. Hiçbir zaman güzel hissetmememiş olmak. He cinsinden bile birkaç kez duymuş olsam "Güzelsin" kelimesini belki de güzel olduğuma dair bir inanç olurdu içimde. Yani illa bir erkeğin gelip benimle ilgilenmesi değil mesele.
      Ben kendimi kadın gibi de hissetmiyorum artık. Bakıyorum öyle yani sen de kadın mısın, diye kızıyorum kendime çoğu zaman.

Yorumla
    • Milky7way
      Milky7way
      +1 yıl

Güzel olmanız topumun iki cümlesine bakan bir şey değil, verdiğiniz örnekler ve yazdıklarınız açıkça diğerlerinin sözlerini önemsemekten geçiyor. Erkek demiyorum ben zaten, ama benliğinizle daha yakın olmanız lazım, ben şahsen kendimi bilmez bir halde olduğum dönemden geçtim ve farkındalık sahibi oldum çeşitli etkenlerle, kendinizle çok daha ilgilenmeniz gerekiyor.

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Mesela ne yapabilirim?

Yorumla
    • Milky7way
      Milky7way
      +1 yıl

Sizin bilemediğim muhakkak daha derin, içsel durumlarınız vardır her insan gibi lakin ben yüzeysel yorum yapacağım, kendini tanımak ve bilmek büyük rol oynuyor bu çözüme ulaşma yolunda, bu yüzden kendinizi biraz tanımaya çalışmalısınız. İç ses diye bir ses vardır bizlerde, aklımıza bir şey getirir ve biz o iç sesle ona yorum yaparız, ya da geçiştiririz. Onunla sohbet edebilmek, bize ısrarla kötü olduğunu söylediği şeyler hakkında ona insanım ve hatalarım olabilir diyebilmek lazım. Çirkin olduğunuzu söyleyen bir aldatıcı var beyninizde, dışarıdan belki diğer insanlar sizi güzel buluyorlardır lakin söyleyemiyorlardır, her ihtimal olabilir, olasılıklar dünyası neticede. Biraz bunu düşünmenize sebep olan şeyleri farketmek için kendinize yönelmeniz, ona vakit ayırmanız gerekebilir. Dünyada en büyük destekçi odur bize, fikir sahibi oluşumuz ondandır, yoksa diğerlerinin fikirleriyle biz olamayız, bazıları bizi yanlış yönlendirebilir ama kendi fikir sahibi olmamız bize her durumda destek olur. Diğerleri gibi kendimize zaman ayırmıyoruz, diğerleri gibi ona müsamaha göstermiyoruz. Hâlbuki bizim merhametimize ihtiyacı var onun. Onunla küs konumunda değil de bize yol gösterecek arkadaş konumunda olmamız gerekir. Beyinin oyunu olan yani sizi kandıran kısmı sizde güzelim diye doldurun, beyin bir süre sonra bunu doğru kabul edecektir. Ben inanıyorum ki siz zaten güzelsiniz, sadece çok fazla üzerinde durup beyinin buna fazlaca müdahil olmasına izin vermişsiniz, beyin her düşünceyi olumsuza çevirmeye elbverişli bir yapıdır çünkü insanın hayatta kalma dürtüsünü canlı tutan bir gerektir onun yapısınca. Sizde onu aksi şekilde inandırırsanız böyle olacaktır. Yalnız çok kafa yormamak anı mahvetmemek önemli, bu zamanlar geri gelmiyor sonra ileride herkesin biraz çirkin olduğu yaşlılıkta ne kadar da boşa zaman harcamışım bu konuda diyorlar. İyi şanslar size 🙂

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Çok güzel anlatmışsınız yüreğinize sağlık. Hepsini tek tek düşüneceğim teşekkür ederim💚

Yorumla
    • Milky7way
      Milky7way
      +1 yıl

Çok rica ederim, ne kadar mutlu olduğumu sevindiğimi anlatamam. Harika günleriniz olsun 🙏🩷

Yorumla

En İyi Cevaplar

• MuhteşemGüneş
    MuhteşemGüneş Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Kendini seven ve kendi gelişimini bakımını destekleyen bir insan kendine güzelim demekten gocunmaz. Aynaya bak gülümse çok güzel olduğunu zaten hemen fark edeceksindir.

0
    8 Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Akademik gelişim falan hepsi tamam ☺️ ama maalesef çok çalışarak güzel olunmuyor ya da insan kendini sevemiyor maalesef.

• MuhteşemGüneş
      MuhteşemGüneş
      +1 yıl

Kişisel olarak kendine çalışmaktan bahsettim 🤦‍♀️ güzel anlayışın ne acaba ondan da kaynaklanıyor. Bir Barbie güzel değildir mesela standart üstü kalıplaşmış insan şekli o.

• Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Yüzüne bakınca ayyy ne çirkin kız, denmeyecek kadar güzel olsam yeterdi.

• MuhteşemGüneş
      MuhteşemGüneş
      +1 yıl

Sana öyle diyen kim? Bence onun kalbi çirkin. Allah her kulunu özene bezene yaratmıştır, çirkin diye ithaf etmek yanlış en başta.

• Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Hayat acımasız işte. Hem direkt olarak bana çok çirkinsin diyen olmadı, ben bunu dolaylı olarak çok yaşadım ama.

• MuhteşemGüneş
      MuhteşemGüneş
      +1 yıl

Bunu sana hissettirenler senin kadar başarılı mı peki?

• Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Başarılı olup olmamak önemli değil işte bunu gördüm.

• MuhteşemGüneş
      MuhteşemGüneş
      +1 yıl

Aslında önemli çünkü kıskançlık karşısındakini değersiz hissettirir kıskandıkları için böyle hissetmiş olabilirsin. Hayırlı geceler.

• düşünmektükenmektir
    düşünmektükenmektir Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kişi kendine baktığına kendini beğeniyorsa güzeldir. Baştan aşağı her şeyini beğenmesi de gerekmez. Tamamen kişinin kendini nasıl gördüğü ile alakalı.

0
    4 Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Peki ben kendimi nasıl beğenebilirim? Durduk yere hiçbir sebep yokken insan kendini nasıl sevebilir? Etrafındaki kızlara iltifatlar yağarken ben hayaımda bir kere bile "Güzelsin, hoş olmuşsun, iyisin" gibi bir dönüt almamışsam nasıl güzel diyebilirim kendime?

• düşünmektükenmektir
      düşünmektükenmektir
      +1 yıl

Başkası demek zorunda mı?

• Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Ama hiç kimse söylemiyorsa bunun sebebi güzel olmadığından değil midir? Çünkü ortalama güzel olana bile illaki o iltifat geliyor.

• düşünmektükenmektir
      düşünmektükenmektir
      +1 yıl

Yakın çevreniz de mi demedi?

• sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.

kendine yakışan şeyleri giyip kendine yakışan saç makyaj tarıznı yaparsa yine kendine yakışan aksesuarlar kullanırsa ve bu yaptıklarıyla çevresi tarafından beğenilirse o zaman güzel hisseder.

0
    4 Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Ne yaparsa yapsın bir insan evladı tarafından bile beğenilmemişse peki? Mesele karşı cins değil. Kadınlar kendi hemcinsleri tarafından da beğenildiği ifade edilir. Ama hiç kimse tek güzel iltifat etmemişss?

Yorumla
    • sedomania2
      sedomania2
      +1 yıl

kadınların iltifat etmemesi çok kıstas olmamalı çünkü bazı kadınlar samimi olmadan da başka kadınlara iltifat ettiği olur. iltifat eder ama içinden başka düşünür. beğenmediği halde beğenmiş gibi de davranır

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Ben çevremi çok analiz ediyorum. En yakınımda olan kız kardeşimi insanlar hayran hayran bakarken, iltifatlar yağdırırken, ölüp biterken ben kimse tarafından fark edilmedim bile. O zaman anlıyor insan neyin ne olduğunu. Ve ailem bana kızıyor. İlla birinin sana güzel demesi mi gerekiyor diye. Komik!

Yorumla
    • sedomania2
      sedomania2
      +1 yıl

İnsan ister istemez bunu duymak ister. Misal ben de çevremden duyuyorum hoşuma gidiyor mu gidiyor ama çoğunu samimi bulmuyorum çünkü kendimi yakışıklı bulmuyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

7

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.

Spor yaparak bakım yaparak

0
    0 Yorumla
  • gokhaniscimen
    gokhaniscimen Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 82%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Her kadın güzeldir, sadece sendeki o güzelliği insanların görmesi gerekir

0
    6 Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Hiç mi çirkin kadın görmediniz?

Yorumla
    • gokhaniscimen
      gokhaniscimen
      +1 yıl

Ben senin çirkin olduğuna inanmıyorum. Çirkin kadın hiç görmedim ama kendini çirkinleştirmeye çalışanı gördüm

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Bir kadın 26 yıllık hayatında tek bir insanın ilgisini çekmemişse bunun çirkinlik dışında başka ne sebebi olabilir?

Yorumla
    • gokhaniscimen
      gokhaniscimen
      +1 yıl

Sadece sendeki ışıltıyı görememişler

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Güzel düşüncen için teşekkür ederim.

Yorumla
    • gokhaniscimen
      gokhaniscimen
      +1 yıl

Rica ederim ne zaman istersen konuşabilirsin benimle.

Yorumla
  • Ezel1995
    Ezel1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Aynaya baktığında makyaja ihtiyaç duymadan dışarı çıkabiliyorsa güzeldir.

0
    16 Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Zerre makyaj yapmıyorum. Güzel gördüğümden değil, ne yaparsam yapayım güzelleştiremeyeceğimi bildiğimden yapmıyorum. Makyaj yapınca kendimi aptal gibi hissediyorum.

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      +1 yıl

Güzellik 2 şekildedir. Biri yüzde diğeri kalpte. Allah'ın yarattığı her kul güzeldir

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Yüzünü beğenmediği kimseye fırsat vermeyen insan evladı güzel kalbi nasıl görecek?

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      +1 yıl

Kalp kimi severse dünya güzeli odur. Siz kadınlar size bakana değilde kendi baktıklarınızı istiyorsunuz hayatınızda. O yüzden de yalnız kalıyorsunuz

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Ben birine bakma hakkını bile görmem ki kendimde. Ne haddime birine bakıp gönül bağı kurma isteği.😏

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      +1 yıl

Çok yanlış bir mantık. Kalpte sevgi olmazsa sararır solar o kalp. Sonrada insan sararır solar

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Mesele sevgili bulmak değil. Aynaya bakınca kendine küfür etmeyecek kadar güzel olabilmek. Ama olmayınca da olmuyor işte

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      +1 yıl

Mesele kendini sevmek. Kendini seven insan aynaya baktığında zaten güzellik çirkinlik görmez. Kendini görür, kalbini görür

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Yüzünü sevmeyen kendini de sevemiyor maalesef. Her şey birbirini etkiliyor.

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      +1 yıl

Bende yüzümü sevmem. Kendimi yakışıklı bulmam. Ama bu benim çirkin olduğumu göstermez. Mutsuz olmama da sebep değildir. Yalnız olmama hiç sebep değildir

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

İnşallah ben de birgün bu şekilde düşünebiliriz.

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      +1 yıl

Böyle düşünmene engel olan yine kendi düşüncelerin.

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

🙂 çirkin olduğumun farkında olmadığım ve sürekli makyaj yaptığım dönemlerim de oldu. O zamanlarda da aynıydı her şey ama.

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      +1 yıl

😂 biraz garip bir cevap oldu

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Gerçek tüm çıplaklıkğıyla ortada olunca böyle oluyor. 🙂

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      +1 yıl

Tamam sen kazandın çirkinsin 😂

Yorumla
  • AltınGozluAdam
    AltınGozluAdam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Edemez. Kadına güzel olduğu duygusunu en iyi sevdiği adam aşılar.

0
    2 Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Hiç kimse tarafından beğenilmemişse?

Yorumla
    • AltınGozluAdam
      AltınGozluAdam
      +1 yıl

Görmeden yorum yapmak olmaz.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kendini iyi hissetmek için sevdiğin şeyleri yapmalısın kendine bakım yapmalısın ki güzel hissetmelisin

0
    3 Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Şöyle bir gerçek var. Eğer bir yüz makyaja ve estetiğe uygun değilse yapılan her şey daha da çirkinleştiriyor. Yani 1 saatlik bir makyaj yapılmışlığı da var yüzüme ama aynaya bakınca aynı çirkinlik hep.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Deme böyle bence güzelsindir görebilir miyim seni merak ettim

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Hayır fotoğraf paylaşmıyorum.

Yorumla
  • Marie86
    Marie86 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Resim paylaş benimle eminim çirkin değilsin her kadın bunkarı düşünür çirkin olmasada

1
    18 Yorumla
    • Marie86
      Marie86
      +1 yıl

Herkes öyle düşünüyor üzülme

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Hayır maalesef öyle değil bu. Aslında güzelken ilgi çekmek için güzel olmadığını söyleyen tipler vardır. Benim öyle bir şey değil

Yorumla
    • Marie86
      Marie86
      +1 yıl

Hayır tabi ki biliyorum ama şöyle diyeyim bakımsız sönük biri vardır. İnsanlar hem cinslerin bile olsa yine iltifat etmez. Bir makyaj yapar parlar o gun iltifat alır. Sırf guzelsin diye kimse durduk yere iltifat etmez çünkü onu kastediyorum

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Benim en büyük sıkıntım çirkin olduğumun farkında olmak. Farkında olduğum için kendime bir ayakkabı bile almıyorum. Layık görmüyorum ufacık bir şeyi bile. Keşke farkında olmasaydım.

Yorumla
    • Marie86
      Marie86
      +1 yıl

İsmin elif mi yapma böyle bende bu duygularla mücadele ediyorum o yızden yazdım konuna

Yorumla
    • Marie86
      Marie86
      +1 yıl

Amane griptir ki kendini çirkin sananlar guzel oluyor genelde

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Ayyyy keşke öyle olsa ya🙂 yani dolaylı yoldan çirkin olduğumu belirten, hissettiren şeyler de yaşadım. Öyle şizofreni gibi kendi kendime yapmıyorum yani 😄

Yorumla
    • Marie86
      Marie86
      +1 yıl

Bende de oldu inan çok kötü bir his iğrenç leş duygular

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Evet, maalesef öyle. Bu konuda empati kurmak da çok zor diğer insanlar için. Hele de güzel olan bir kadından "Canım güzellik önemli değil yaaa" gibi nasihat almak nasıl da koyuyor insana! Hiç bilmiyor ki görünmez olmak nasıl bir şey! Sırf çirkin diye bir iş görüşmesine bile gidememek! Her şey sevgili bulmak değil bu hayatta. Güzelliğin kadar görünürsün, kabul edilebilirsin.

Yorumla
    • Marie86
      Marie86
      +1 yıl

İnsanın canını çok yakıyor bu duygu kimse kendi görüntüsünü seçmiyor. İnsanın yılları ben çirkin miyim diye sorgulamakla geçiyor. Huzur bulamıyorsun

Yorumla
    • Marie86
      Marie86
      +1 yıl

Sonra pat diye çirkin oldugunu hissetiren bir olay çıkıyor karşına

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Evet, ilk başlarda sorgulamalar başlıyor. Neden falan kişiyi her gören aşık oluyor, neden iltifatlar yağıyor da neden ben hiç görünmüyorum bile. Bu dışarıdan kıskançlık olarak algılanıyor maalesef bir de bu sinir bozucu bir durum. Öyle öyle bir bakıyorsun dümdüz bir çirkinmişsin. Hatta bazen diyorum ben kadın mıyım? Artık cinsiyetimi bile yadsır oldum.

Yorumla
    • Marie86
      Marie86
      +1 yıl

Elif kendimizi öyle götüyor olabilir miyiz yaşadıklarımızdan ya da düz çirkin miyz? Beyninde düz çirkinim mi diyorsun sorgu var mı?

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Sorgulamam 3-4 yıl sürdü ve son 2 yıldır tam emin oldum. Bazen olur ya insanın sevdiği kişi onu güzel görünce diğer insanların nasıl gördüğünün bir önemi olmaz. Beni artık böyle bir şey de kurtaramaz. Zaten beni beğenip sevebilecek tek normal bir kişi olamaz bu dünyada.

Yorumla
    • Marie86
      Marie86
      +1 yıl

O yuzden bazen Allaha olan inancımı kaybeder gibi oluyorum ekle beni konualım

Yorumla
    • Marie86
      Marie86
      +1 yıl

@Elifmed takip et beni sana mesaj atamıyorum

Yorumla
    • Spartakus38
      Spartakus38
      1 yıl

Lütfen

Yorumla
    • Spartakus38
      Spartakus38
      1 yıl

Marie bana ulaş

Yorumla
  • Nitro42
    Nitro42 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Bence güzellik bakan gözdedir

0
    22 Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Bu biraz edebiyata kaçan kısmı bence. Gerçeklikte öyle değil maalesef. Yani 100 kişinin içinde bir kişi bile güzel demiyorsa güzel değilsin demektir. Banane çevremdekilerin düşüncesinden de diyemiyor.

Yorumla
    • Nitro42
      Nitro42
      +1 yıl

Anladım çevreye göre tamtersi olsa kainat güzelimi olacak

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Yo kainat güzeli olmaya gerek yok. Kendimi birazcık sevecek kadar güzel olsaydım yeterdi bana oysaki

Yorumla
    • Nitro42
      Nitro42
      +1 yıl

Elif saçmalama lütfen çirkin kadın yoktur az kendine saygın olsun

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Maalesef insanın bir süreden sonra kendine saygısı da kalmıyor. İntihara bile sürükleyecek iğrenç bir psikolojik rahatsızlığa yol açıyor.

Yorumla
    • Nitro42
      Nitro42
      +1 yıl

Bak elif ben yetimhanede büyüdüm ve hiç intahar düşüncem olmadı benimkinden dahamı acı senin tranvan intahar diyorsun senin çok güzel bir kız olduğuna adımın dırat olduğu kadar eminim sen kendini bilmiyorsun

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Umutsuzluk belki de... Bu hayatta zor olan şey şartlar değildir, umutsuzluktur. Benim kendime olan umudum, inancım yok oldu.
      Çocukken bir yetimhanede yaşıyor olmayı dilerdim biliyor musun? Bazen öyle babalar vardır ki çocuklarına bunu dedirtebiliyor. Ama elbette seninle aynı şeyleri yaşamadım, aynı odada, aynı yemekhanede, aynı okulda olmadım. Fakat umut çok farklı bir şey. Umarım hiç eksilmez sende.

Yorumla
    • Nitro42
      Nitro42
      +1 yıl

Bak elif bir şiir yazmıştım yetimhanedeki son yılım da seninle paylaşmak istiyorum

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Elbette

Yorumla
    • Nitro42
      Nitro42
      +1 yıl

Beni hayallerimin bittiği yerde asın ümitlerim vardı tesbih misali sen giderken dağılı verdi birden madem ölüm var bari sen öldür yokluğunla cezalandırma

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Çok güzel ve hüzünlü. Umarım hayatın şu an o zamanlara göre çok daha iyidir.

Yorumla
    • Nitro42
      Nitro42
      +1 yıl

Ben doğduğumdan beri yalnızım ben annesinin babasının bile istemediği bir çocuğum elif bir zamanlar neden yalnızım diye çok takılıyordum şimdi alıştım artık kariyerimi yaptım şimdide meyvasını topluyorum

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Kendini gerçekleştirmiş olmana çok sevindim.

Yorumla
    • Nitro42
      Nitro42
      +1 yıl

Bak elif bunu sende yaparsın sadece bulunduğun ortamı değiştir gerekirse şehiri değiştir elif bazen yeni yer yeni başlangıç

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Farklı yerlerde çalıştım. Üniversiteyi iki farklı şehirde okudum. Emin ol öyle kısa sürede farkına vardığım bir şey değil bu. İnsanlar beni "İnsan" olarak sever. Ama sadece bu.

Yorumla
    • Nitro42
      Nitro42
      +1 yıl

Peki ailen şehir dışıda çalışman konusunda ne düşünür elif

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Öğretmenim ben. Bu sene atanacağım ve zaten farklı bir şehirde yaşayacağım. O tarz bir aile baskısı yok zaten.

Yorumla
    • Nitro42
      Nitro42
      +1 yıl

Anladım bu iyi atamanı muğlaya iste ben arkadaşlık ederim sana

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Teşekkür ederim ama ben doğu bölgesinde görev yapacağım.

Yorumla
    • Nitro42
      Nitro42
      +1 yıl

Allah gönlüne göre versin inşallah elif umarım istediğin yer olur

Yorumla
    • Elifmed
      Elifmed
      +1 yıl

Teşekkür ederim. Hepimize inşallah

Yorumla
    • Nitro42
      Nitro42
      +1 yıl

Ne zaman istersen yaz sohbet ederiz elif

Yorumla
  • Sҽƙiz
    Sҽƙiz Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 61%
    +1 yıl

güzel olur

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Güzel hissetmek nasıl olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kendimi nasıl güzel hissederim? 14 cevap verildi
Kendimi güzel hissetmek için ne yapabilirim? 11 cevap verildi
Nasıl güzel hissedilir? 10 cevap verildi
Güzel hissedememek neden olur? 6 cevap verildi
Daha iyi ve güzel hissetmek? 13 cevap verildi
Güzel kiz olmak nasil his? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü çoraplar kullanır mısınız hoşunuza gider mi?
  • Şeytan , Melek, cin gibi kavramlara inanıyor musunuz?
  • En çok neli dondurma yiyorsunuz?
  • Adeta bir papatya tanesi kadar masum görünüyor muyum 😄?
  • Evinizde el emeği dantel masa örtüsü kullanıyormusunuz?
  • Güzelliğinizin baki kalmasını ister miydiniz?
  • "İlişkimizi gözden geçirelim." diyen sevgili/ eşe tahammül eder misiniz?
  • Duş alırken yüzününe kese yapıyor musunuz?
  • Kadınların daha çok erkeklerde baktığı olay nedir, Bu adam hayatımı rahatlatır mı, yoksa zorlaştırır mı?
  • Gözlerini beğeniyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨